Veldig bra plass. Bra service å arti folk. God stemning. Fin lokale å bra plassert Vi kjæm tebake. 😎😎
Kult sted, men skuffende mat! Og det er på ingen måte ok å ta tips og betaling før maten er servert. Spareribs var ikke spareribs, men er stort og tykt stykke tørt svin, med kjipt tilbehør og høy pris! Pølsen som var til barna kom med potetmos med grønne krydderurter og både den og selve pølsen ble for spesiell og ble derav ikke rørt. Burger var det eneste som ble klassifisert som digg!
Det stod i menyen at barna fikk is etter maten men etter å ha sittet lenge uten at isen kom eller noen ryddet bordet takket vi for oss.
Hyggelig gastropub i gågata på Lillehammer. God mat. QR-kode gjør bestilling enkel, men kanskje ikke så personlig. Mat og drikke kom raskt. Stor kapasitet også med noen bord ute.
Nydelig mat som kom rekord-kjapt!!De ansatte har det tydelig veeeldig travelt-men er blide og kjappe i replikken! Kommer tilbake😁
Bra mat og god service! God anbefaling av drikke til matrett, og avslappet sted å være med barn! Fortsatt bestilling via QR kode på bord, bestilling kom fort - men savner kanskje samtalen og anbefalinger fra en servitør 😉