“Dette var veldig bra!”

Heim Lillehammer
Vurdert som nr. 4 av 96 Restauranter i Lillehammer
Kjøkken: Gastropub
Anmeldt 25. august 2022 via mobile enheter

Spiste her med søster og svoger! Dette var svært bra. Burger, pulled pork og bangers and mash. Alt smakte veldig bra. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: august 2022
Takk, 203terjek

Anmeldt 19. august 2022 via mobile enheter

Veldig bra plass. Bra service å arti folk. God stemning. Fin lokale å bra plassert Vi kjæm tebake. 😎😎

Dato for besøk: august 2022
Takk, kristianseng2022
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Kult sted, men skuffende mat! Og det er på ingen måte ok å ta tips og betaling før maten er servert. Spareribs var ikke spareribs, men er stort og tykt stykke tørt svin, med kjipt tilbehør og høy pris! Pølsen som var til barna kom med potetmos med grønne krydderurter og både den og selve pølsen ble for spesiell og ble derav ikke rørt. Burger var det eneste som ble klassifisert som digg!
Det stod i menyen at barna fikk is etter maten men etter å ha sittet lenge uten at isen kom eller noen ryddet bordet takket vi for oss.

Takk, Strandlovinne
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Hyggelig gastropub i gågata på Lillehammer. God mat. QR-kode gjør bestilling enkel, men kanskje ikke så personlig. Mat og drikke kom raskt. Stor kapasitet også med noen bord ute.

Takk, Svein B
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig mat som kom rekord-kjapt!!De ansatte har det tydelig veeeldig travelt-men er blide og kjappe i replikken! Kommer tilbake😁

1  Takk, TanjaMS1970

Reisende som så på Heim Lillehammer, så også på

Har du vært i Heim Lillehammer? Del dine erfaringer!