Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig smørbrød, spennende meny”
Anmeldelse av Lykkelige Dager

Lykkelige Dager
Vurdert som nr. 3 av 3 Smått og godt i Lillehammer
Beskrivelse: Lykkelige Dager er en økologisk kafe som ligger på Sigrid Undsets Plass, midt i gågata på Lillehammer. Vi tilbyr sunne og smakfulle retter fra lokale og økologiske gårder. We love our food We love our environment We love our animals
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Lykkelige Dager er en økologisk kafe som ligger på Sigrid Undsets Plass, midt i gågata på Lillehammer. Vi tilbyr sunne og smakfulle retter fra lokale og økologiske gårder. We love our food We love our environment We love our animals
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Fant dette stedet ved en tilfeldighet da jeg var en svipptur innom Lillehammer. Her ble jeg møtt av et veldig hyggelig personale og en variert meny med både tilbud til "kjøttetere", vegetarianere og veganere. Jeg åt et nydelig smørbrød med masse hjemmelaget hummus. Jeg fikk også prøvesmake litt på en ingefærshot som de lager på stedet som inneholder KUN ingefær i motsetning til lignende shotter man får kjøpt på butikk. Her har de også alkoholservering! Godt med besøk og en avslappet stemning i kafeen.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Siri A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (46)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 46 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2018

Har spist lunsj her 3 ganger, og vært like fornøyd hver gang. Kjempestore porsjoner (skjønner ikke hvordan noen har fått for lite mat her?), og særdeles velsmakende økologisk vegetarmat. Fantastiske smoothier. Maten kom rasket på bordet.
Skulle ønske vi fant et tilsvarende sted i Oslo.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Lillan930
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Tok litt tid før vi fikk maten, men den var bra. Stresset betjening.
Blenderen kunne med fordel vært plassert på bakrommet - nesten ikke mulig å snakke da den ble brukt...

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Vidarsag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Hamburgeren var en kjøpekarbonade i et rundstykke. Elendig asiatisk salat med kylling av dårlig kvalitet. Utsolgt for mesteparten av det som var på menyen.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Christine S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. april 2018 via mobile enheter

Utrolig koselig og sjarmerende sted som ligger midt i gågata på Lillehammer. Men når du betaler 194,- for en kyllingsalat bør du se at det er kylling i den. Bør nok være litt rausere med porsjonene om de ønsker at folk skal komme tilbake.

Dato for besøk: april 2018
Takk, UnniLL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Lykkelige Dager, så også på

Lillehammer, Oppland
Lillehammer, Oppland
 

Har du vært i Lykkelige Dager? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.