“Grønn lunch”
Anmeldelse av Lykkelige Dager

Lykkelige Dager
Vurdert som nr. 4 av 6 Smått og godt i Lillehammer
Beskrivelse: Lykkelige Dager er en økologisk kafe som ligger på Sigrid Undsets Plass, midt i gågata på Lillehammer. Vi tilbyr sunne og smakfulle retter fra lokale og økologiske gårder. We love our food We love our environment We love our animals
Anmeldt 23. september 2020 via mobile enheter

Endelig så fant vi en cafe i Lillehammer som som også kan tilby velsmakende grønne retter. Det smakte godt og vi kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, mortenn738

Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Alltid hyggelig å komme hit. Hyggelig personale . Liten fin meny som treffer de fleste ønsker / behov
Lun og fin atmosfære

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 454bentel
D7825NWannl, Eier på Lykkelige Dager, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2020

Tusen takk 🙏🏻🥰

Anmeldt 26. februar 2019 via mobile enheter

Hyggelig sted God meny med godt utvalg
Sunt og velsmakende.Midt i sentrum.Koselig atmosfære.Godt besøkt.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, alaw65
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Fant dette stedet ved en tilfeldighet da jeg var en svipptur innom Lillehammer. Her ble jeg møtt av et veldig hyggelig personale og en variert meny med både tilbud til "kjøttetere", vegetarianere og veganere. Jeg åt et nydelig smørbrød med masse hjemmelaget hummus. Jeg fikk også prøvesmake litt på en ingefærshot som de lager på stedet som inneholder KUN ingefær i motsetning til lignende shotter man får kjøpt på butikk. Her har de også alkoholservering! Godt med besøk og en avslappet stemning i kafeen.

1  Takk, Siri A
Anmeldt 7. august 2018

Har spist lunsj her 3 ganger, og vært like fornøyd hver gang. Kjempestore porsjoner (skjønner ikke hvordan noen har fått for lite mat her?), og særdeles velsmakende økologisk vegetarmat. Fantastiske smoothier. Maten kom rasket på bordet.
Skulle ønske vi fant et tilsvarende sted i Oslo.

1  Takk, Lillan930

Reisende som så på Lykkelige Dager, så også på

Lillehammer, Oppland

Har du vært i Lykkelige Dager? Del dine erfaringer!