“Svært skuffende”
Anmeldelse av Opus

Opus
Vurdert som nr. 35 av 96 Restauranter i Lillehammer
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Jeg bestilte burgeren, mens resten av følget bestilte thai salat, crispy chicken sandwich og fish and chips. Både burger og crispy chicken sandwich var smakløst og kjedelig. Burgerkjøttet var tørt og salaten var svært slapp og kjedelig. Det var også tydelig at det meste hadde blitt varmet opp i mikroen når det gjelder thai salaten. Fisken var tørr og hard. Alt i alt var dette en stor skuffelse for hele familien. Vi styrer unna dette stedet neste gang.

Takk, Cel1901

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Til tross for litt ventetid var maten bra. Prismessig gjennomsnitt kafe priser. Hyggelig betjening. Verdt et besøk.

1  Takk, toreriks2018
Anmeldt 15. april 2018 via mobile enheter

Helt gjennomsnittlig/standard Opus cafe. Ikke noe mer eller mindre. Bestilte ”thai kylling og nudelsalat” og «kylling og baconsalat”. Begge er veldig gode, men anbefaler sterkt å kjøpe ”thai kylling og nudlesalat”. Den er ganske god. God mat for en fin pris.

Dato for besøk: april 2018
Takk, MarieMPedersen
Anmeldt 22. januar 2018

Kjøpte kyllingsandwich som ikke ble helt som jeg tenkte. Hadde regnet med godt og grovt brød, men det ble servert med stusslig hamburgerbrød. Poteter som ikke var gode, og salaten var veldig kjedelig. Måtte også betale ekstra for litt salat.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, sabrina557
Anmeldt 6. september 2017

Anbefales på det varmeste. God mat og hyggelig betjening . Fine lokaler, god atmosfære og fin beliggenhet mitt i gågata.

Dato for besøk: september 2017
Takk, Tor S

Reisende som så på Opus, så også på

Har du vært i Opus? Del dine erfaringer!