Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Japansk i Lillehammer”
Anmeldelse av Japan Sushi Lillehammer

Japan Sushi Lillehammer
Vurdert som nr. 8 av 64 Restauranter i Lillehammer
Prisklasse: USD 6 - USD 20
Beskrivelse: Japan Sushi ble etablert i juli 2011 og er stolte av å være en av de første sushibar i Lillehammer Vi tilbyr kvalitet-sushi fra den tradisjonelle japanske kjøkken med en touch av familiens hemmelige ingredienser i risen og sausene. Vi serverer også forskjellige eksotiske mat fra Asia. Alle våre retter tilberedes av de beste råvarer slik at våre spesialiteter vil gi deg den optimale smaksopplevelse. Velkommen inn !!!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Japan Sushi ble etablert i juli 2011 og er stolte av å være en av de første sushibar i Lillehammer Vi tilbyr kvalitet-sushi fra den tradisjonelle japanske kjøkken med en touch av familiens hemmelige ingredienser i risen og sausene. Vi serverer også forskjellige eksotiske mat fra Asia. Alle våre retter tilberedes av de beste råvarer slik at våre spesialiteter vil gi deg den optimale smaksopplevelse. Velkommen inn !!!
Anmeldt 11. desember 2018

Dett er et helt vanlig "norsk" sushi-sted med bra take away og trad retter. hyggelige folk og sentralt.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, StardustStiggy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (126)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 126 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2018

Bestilte hovedrett hos japan sushi som var rett og slett uspiselig. Klaget på denne da vi bestilte entrecote med ekstra entrecote kjøtt og fikk ikke dette. Sausen som var laget i denne retten var så søt og salt at det svei når vi spiste den. Absolutt ikke det vi hadde forventet. Restauranten var avvisende mot klagen, selv etter vi gikk til forbrukerrådet. Elendig kundeservice og dyre priser til noe du ikke får. Aldri mer. :-) Kjøpte fast sushi der da denne var helt ok og eneste i lillehammer, kommer aldri til å sette mine ben der igjen etter elendig behandling av klage på motbydelig mat.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Celine O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Godt utvalg av sushi varianter, og god kvalitet på fisken. Vennlig service. Vi var en familie på 5 (3 barn 4-9 år), og alle likte maten. Laks, tunfisk og kamskjell meget bra! For salt ris trekker litt ned. Litt skuffet over ponzu saus, som smakte litt "fiskete". Priset litt for høyt.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, larsd653
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Har spist lunsj her, en gang hver uke i over et år, og nå er svingningene i kvaliteten på matrettene såpass stor at dere fortjener en smekk på sushikniven.. Bein i laksesushi ved fire anledninger, mikroskopiske mengder ingefær vs sushi, sloppy skjærte biter m.m En veldig uregelmessig standard på hovedretter som en dag smaker nydelig, og den andre uken er tynn som vann og - er tydelig slurvete komponert. For all del ligg unna suppene, disse er spartansk innredet med minimale mengder smak og råvarer - i dag smakte det halvblandet oppvaskvann/fiskesaus av en suppe som andre steder er rik på dybde og råvarer. Med ingen konkurrenter i byen har dere et prisnivå som er høyt ihht norske tilbydere av samme mat. Skru ned prisen eller jekk opp kvaliteten med en studietur hjem..

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, 376fredrikg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hip Q, Daglig leder på Japan Sushi Lillehammer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2018

Hei, det er fint å se at du har lagt igjen en annmeldelse hos oss! Vi beklager så mye over at du har fått veldig varierende kvalitet på maten. Dette er ikke noe du skal oppleve, og dette beklager vi meget mye for! Bein i laksen er absoslutt ikke noe innafor, og dette skal vi passe på ikke skal skje igjen. Tusen hjertelig takk for en ærlig anmeldelse. Dette tar vi seriøst og vi skal ta med oss dette for å forbedre oss med tiden! Igjen, vi beklager så mye!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Japan Sushi Lillehammer har ett godt utvalg av sushi. Meget god kvalitet på maten og rent og ordentlig. Pleier å bestille og ta med hjem. Rask levering. Har kjøpt sushi der i mange år og alltid vært fornøyd.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, lebuseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Japan Sushi Lillehammer, så også på

 

Har du vært i Japan Sushi Lillehammer? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.