En veldig hyggelig plass for ett godt måltid med godt drikke til. Passe store prsoner til en hyggelig pris
Veldig bra hele veien. Rolig sesong så vi var omtrent alene i lokalet, men vi fikk super god mat, god øl og god service. Han som jobbet der var super trivelig, og selv kokken kom ut en tur. Absolutt verdt et besøk! Artig historie i lokalene og stor ølsamling også :)
Et sjarmerende lokale med hyggelig og service innstilt betjening. Egenprodusert øl i flere varianter. Maten var smakfull men kunne nok vært lagt litt mer sjel i presentasjonen.
Hyggelig atmosfære, veldig god service og ikke minst god mat og drikke. Et sted det absolutt er anbefalt å besøke. Vi kommer gjerne tilbake 👍
Fantastisk atmosfære, god mat og godt drikke. Kortreiste og delikate råvarer. Øl brygget på stedet, 12,5 meter fra bryggekar til tappekran. Anbefales!