Passer for hele familien, alle ble engasjerte og vi hadde det kjempegøy. Varierte og spennende... les mer
Veldig gøy og sosial aktivitet. Vi var to familier, der den ene familien ikke hadde prøvd Escape... les mer
Har prøvd dette stedet en gang og det var helt klart en morsom opplevelse. Jeg drar gjerne tilbake for å prøve et av de andre rommene.
Dette var et fint spill, god informasjon og spennende utfordringer. Hintene undervegs var litt for tydelige, ellers synes jeg dette var topp.
Vi var samlet hele bedriften for en hyggelig dag og kveld i Lillehammer og et av besøkene var hos Escape Room.
Må sies at dette stedet har en meget dyktig og engasjerende Game Master som for opp stemningen og kanskje litt konkurranselyst blandt teamene.
Vi var hjertens enige om å returnere hit, og flere av våre kollegaer har alt besøkt stedet igjen med familie og venner. Vel verdt et besøk.
Vi var fire stk som prøvde oss på da vinci’s treasure hunt. Var nesten redd for at vi skulle klare det for fort, da vi elsker slike gåter og mysterier. Men tvert om! Når det sto igjen 10 min så måtte vi bruke et hint for å komme videre. Bra vanskelighetsgrad der man virkelig må tenke, og vi klarte «hver våre oppgaver» ettersom hva man er god på.
Som skrevet før her. Litt anonym inngang, og vanskelig å finne frem til riktig etasje.
Vi gleder oss til neste gang!
Jeg har spilt alle rommene til Perfect Escape Lillehammer, samt Perfect Escape Oscarsborg og Perfect Escape Ski. Jeg er mildt sagt Escape-room-entusiast, som spiller mange rom i både innland og utland. Perfect Escape holder høy standard og rommene er kreative og utfordrende. Dette er en time med intens moro, og man får kjempe lyst til å komme tilbake og spille igjen! Jeg anbefaler Perfect Escape på det sterkeste! Hvorfor dra på kino og bowling om og om igjen når det endelig fins skikkelig bra underholdningstilbud der ute? Terningkast 6!
Dette er moro og utfordrende og passer for de fleste 😊 man må samarbeide for å løse gåter og oppgaver, en super opplevelse som jeg garantert skal tilbake på flere ganger.
Tusen takk for fantastisk tilbakemelding vi gleder oss til å se dere igjen :)