Passer for hele familien, alle ble engasjerte og vi hadde det kjempegøy. Varierte og spennende... les mer
Veldig gøy og sosial aktivitet. Vi var to familier, der den ene familien ikke hadde prøvd Escape... les mer
Arrangerte utdrikningslag her med 13 stk. Det var en god host og gode rom! Alle involverte synes dette var morsomt. Vi lo masse og hadde en veldig god vert. God stemning i hele lokalet.
Første turen vi tok, var i sommer og hadde med barn for første gang. Vi tok «The Vault». Et perfekt familierom, der oppgåvene ikkje var altfor vanskelige. I januar tok vi både «The Sub» og «Tutakahamons gravkammer», kor romma virkelig er godt gjennomført. Det som ødelagde opplevelsen for oss ved dette besøket var gamemasteren. Ho prata litt for mykje i introduksjonen, fulgte ikkje med når vi var i romma (fekk hint på ting vi allerede hadde løyst, gav ikkje hint når vi hadde stått å stampa i 15 min før vi kom i gang, viste ikkje ønske om at vi skulle greie oppdraget- då spesielt gruppa som hadde barna med seg, og som snakka innsatsen deres «ned» etter vi var ute. Ho sa blant anna «Nøkkelen lå rett ved siden av dere, at dere ikke så den var helt utrolig. Nei, dere må øve mer.» En skikkelig gamemaster ville uoppfordret gitt gruppa et hint om å sjå nærmere på sakene. Så akkurat det var veldig synd! Har heldigvis aldri opplevd lignende noe anna sted.
Vi var i The tresherhunt. Det var et fantastisk rom som ga mye mestrings følelse. Man måtte jobbe godt sammen og tenke uten for boksen. Skal definiæetivt tilbake dit og prøve flere rom.
Har prøvd dette stedet en gang og det var helt klart en morsom opplevelse. Jeg drar gjerne tilbake for å prøve et av de andre rommene.
Dette var et fint spill, god informasjon og spennende utfordringer. Hintene undervegs var litt for tydelige, ellers synes jeg dette var topp.
Vi var samlet hele bedriften for en hyggelig dag og kveld i Lillehammer og et av besøkene var hos Escape Room.
Må sies at dette stedet har en meget dyktig og engasjerende Game Master som for opp stemningen og kanskje litt konkurranselyst blandt teamene.
Vi var hjertens enige om å returnere hit, og flere av våre kollegaer har alt besøkt stedet igjen med familie og venner. Vel verdt et besøk.