Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bestilte entrecote, og forventer”
Anmeldelse av Qa spiseri

Qa spiseri
Vurdert som nr. 5 av 18 Restauranter i Hammerfest
Prisklasse: USD 15 - USD 37
Kjøkken: Bar, Kafé
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Bestilte entrecote, og forventer rødt kjøtt så klart. Blir servert hvitt kjøtt, som sannsynlig var svinekjøtt. «Sjefen» på spiseriet mente dette var kalve kjøtt, men alle burde vite at en kalv blir ikke født med hvitt kjøtt for så å vokse til rødt kjøtt. Enig i at kalvekjøtt er lysere enn storfekjøtt, men ikke at den er hvit. Han mente vi diskuterte dette «kjøttet» fordi vi syns maten var dårlig, men når man forventer entrecote og det serveres svinekjøtt så er jo ikke forventningene blitt imøte kommet.. Etter å ha blitt kjeftet huden full og bli kalt for umulig, så fikk vi pengene tilbake ihvertfall...... Kommer aldri til å gå tilbake!

Dato for besøk: august 2020
Takk, akgaup
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (214)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 214 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020

Bra mat, men det tok tid og servicen var ikke god nok. De ansatte var lite observante og fulgte ikke med på kundenes signaler. Vanskelig å få kontakt. Språkproblemer, da betjeningen burde vært bedre i norsk. Dårlig vinutvalg kun en type og stiv pris. Dette er nok et typisk lunsjsted.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Tore Kay L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Trivelig sted men lang ventetid på mat. Det skal sies at det var Hammerfestdagene og full trøkk. Blid og vennlig betjening. Kjøpte sparetips og det var lite mat.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, ChristinK966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2020

Her kan du få en grei lunch. Vi var ca 10 personer som skulle ha lunch samtidig, og bestilte hver for oss. Det gikk meget bra, maten kom fort og smakte bra.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, storvika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2020

Var på dette spiseriet i begynnelsen av 2020. Først til lunsj sammen med min mann. Det må sies at bordet måtte tørkes- og ryddes av tiltross for mange ledige bord i lokalet - noe som forøvrig burde satt i gang noen varselbjeller. Ok lunsj men kun gjennomsnittlig, toast med pomfri. Gikk så senere samme kveld sammen med barna for middag. Vi satte oss ved samme bord som tidligere og der lå sammw søpla under bordet som lå der til lunsj. Middagen var en katastrofe. Jeg bestilte biff, medium stekt og min mann bestilte biffstrimler med bernaise. Min biff var rå tvers igjennom og berbaise var fra tube. Jeg skar gjennom biffen for å vise servitør, som - etter å ha blitt sur fordi jeg klagde - motvillig gikk med på mitt krav om ny biff. Jeg fikk samme biff tilbake, stekt på begge sider. Jeg nektet å spise dette og ble da svært usikker på kokken så jeg forlangte pengene tilbake, servitøren ble sur da også. Min mann syntes biffsnadder var smakløst, tubebernaise og dårlig krydret. Paret vi var med, datter og svoger, hadde bestilt enchiladas som ikke ble spist opp. Alt i alt var vi svært misfornøyd med mat og service.
Rundt hjørnet bed gata er det et gatekjøkken som heter på hjørnet. Der lager de skikkelig god mat for en langt billigere penge og som jeg vil anbefale på det varmeste. Jeg kjøpte kylling med pomfri og ble både mett og fornøyd.
Vårt råd, ikke dra dit. Skittent, uhygienisk, dårlig service, kranglete personale og alt i alt veldig dårlig matopplevelse. Her må de virkelig skjerpe seg oå grunn av høye priser.
Ville kjøpe cocktails men de manglet Indegrienser på alt jeg ba om, endte dermed opp med husets vin som kelner ikke kunne noe om.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, balconypeople2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Qa spiseri, så også på

Hammerfest, Hammerfest kommune
Hammerfest, Hammerfest kommune
 
Hammerfest, Hammerfest kommune
Hammerfest, Hammerfest kommune
 

Har du vært i Qa spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din