Vi kom på restauranten å ble møtt av en eldre herremann,mulig det var sjefen. Han var hyggelig og ordnet bord til oss.
Vi bestillte lammeskank begge to,noe vi synes er nydelig mat.
Vi ventet lenge på maten før en ung hyggelig servitør kom. Vi la begge merke til lammeskanken med en gang,,,, grått og rett og slett smakløst kjøtt. Dette var kun kokt. Da servitør etterhvert kom å hørte om hva vi syntes om maten og vi sa vår mening ble servitør fort sur og nektet for at det var kokt men grillet i 10 min før servering. (Hun sa også det var informert på meny,,,det var det ikke!) To servitører gikk på kjøkkenet å hentet kokken, vi sa nok en gang hva vi mente. Han ble kjempesur og begynte å diskutere og krangle med sine kolleger foran oss i restauranten. Aldri opplevd maken. Vi spurte om noe dessert som kompensasjon for den dårlige maten og oppførselen til ansatte. Det fikk vi ikke.
Meget dårlig service og anbefaler sjefen om å ta et kurs med sine ansatte om kundeservice. Man krangler ikke foran kundene!
Kommer aldri tilbake.