“Amper stemning”
Anmeldelse av Slakteriet

Slakteriet
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Hammerfest
Prisklasse: kr 50 - kr 1 000
Beskrivelse: SOT bar og burger er stedet for deg som liker en ekte håndverk burger, grillet på kullgrill. Med gode drinker som tilbehør. Et perfekt utvalg av øl for de som elsker en fin håndverksøl til burgeren, inkluderer vegetariske og glutenfrie tilbud. Vi åpner hver dag fra kl. 11.00 (15.00 på søndag).
Anmeldt 8. juni 2024

Søster hadde sendt Mail angående bord booking nesten 2 uke i forveien av at vi skulle dra dit, responsen på mailen hva «Bare å komme!» når vi kommer så har dem ingen bord klar og med ren flaks så fikk vi bord. Etter å ha bestilt maten (noen burger, noen sushi) så får dem med burger maten 40 min før dem som har bestilt sushi. Vi satt totalt å ventet i 1 time og 20 min også når vi konfronterte ansatte om hvor maten er, får vi respons «kanskje neste gang book bord og forhånds bestilt maten» som om at vi ikke hadde gjort det. Talent løst.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Passenger19105187875

Anmeldt 9. februar 2024

Maten var ok, men ingenting som virkelig skilte seg ut. Servicen var vennlig, men ikke ekstraordinær. Atmosfæren var ok, men litt kjedelig. Alt i alt, en helt grei opplevelse.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, TIAZ B
Anmeldt 4. februar 2024 via mobile enheter

Ble belastet to ganger da betalingen ikke gikk igjennom første gang å måtte prøve på nytt. Fikk da to bestillinger hjem.

Dato for besøk: februar 2024
1  Takk, Olai drogset O
Anmeldt 21. oktober 2023 via mobile enheter

En burger helt uten salat, det fikk jeg sist.
Tenkte at det er en lokal variant, og publikum liker det, men smakte ikke godt.
Så ble jeg lurt ned på sushi buffet..
Herregud kor dårlig, Makituller med masse dressing på (Ufyselig kjøpe dressing) og INGEN Nigiri..
Desverre er dette en av få spiseplasser i Hammerfest, men bør unngås hvis man har andre alternativer.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Runar W
Anmeldt 28. september 2023 via mobile enheter

Både sushi og burger fristet, vi var sultne og tenkte "ja takk begge deler" Det hadde holdt med enten eller.
Store smakfulle porsjoner. Nydelig Sushi, og burger med ostefries til topp score.
Neste gang velger vi enten eller, for det var gode og store porsjoner.

Dato for besøk: september 2023
Takk, l0ggman

Reisende som så på Slakteriet, så også på

Hammerfest, Hammerfest kommune

Har du vært i Slakteriet? Del dine erfaringer!