Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 14:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Et "must"

Ta en titt og få litt historie. Meld deg inn i isbjørnklubben 😊 som bare gjøres med personlig... les mer

Anmeldt 22. juli 2020
ChristinK966
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Fint museum

Rask tur innom, mye god informasjon og bilder, samt utstilling. Anbefaler at en tar en tur innom... les mer

Anmeldt 31. juli 2019
Amund G
,
Moss, Norge
via mobile enheter
Les alle 267 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (267)
Filtrer anmeldelser
267 resultater
Vurdering fra reisende
130
105
29
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
130
105
29
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 267 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Dette er en spennende og fin plass, fin liten utstilling, og har også en fin lære til side ved seg.
Det som er fint her er at utstillingen er GRATIS. Å så kan man velge og bli medlem i isbjørn klubben 200kr. (Pris er fra 2017) For et evig medlemskap. Det må eg si at Til Og med utstillingen er vell igrunnen vært den prisen, så er her en fin suvenir butikk med alt fra isbjørn til Hammerfest.
Det er også her det er turist info. Di som jobber her er meget hyggelige og har god kompetanse på Hammerfest og området rundt.

Dato for opplevelse: september 2017
1  Takk, sveinivarc3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2018

Det er en flott utstilling hvor man både lærer mye om norsk polarhistorie, ser også utstoppende dyr fra denne delen av verden etc. I tillegg er det en butikk som selger mye fine gjenstander, både spiselige og ikke spiselige ting, fra området.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2018 via mobile enheter

Et koselig sted.

Mye bra informasjon, og man kan lære mye, og se mye.

Gratis å komme inn.

Flotte varer.

Anbefales.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Karoline S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. oktober 2017

Her er det en fantastisk samling av historie fra polarhavet og fangst der oppe, guidene er fantastisk og har mye kunskap som de gjerne deler med de som kommer innom. Eneste plassen du kan bli medlem av isbjørnklubben, i den klubben får du b.la en liten pin av en isbjørn, den vil bli lagt merke til overalt hvor du drar.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Jarleseppo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. januar 2017 via mobile enheter

Det er jo så godt som påbudt, i alle fall på grensen til obligatorisk. Og da er det jo seig at eg 12 år etter innmelding i "klubben" fremdeles er registrert og at eg får 10% på handelen min i dette hyggelige lokalet som er sammen med Turistinformasjonen. En fin og forståelig utstilling og vennlig og oppdaterte verter. Hit må du ta turen, og meld deg inn i Isbjørnklubben!

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, Opplevelsespioneren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser