@storvikanils
Romtips: bedre utsikt fra etage 2 og opp
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
johannal537, Daglig lederThon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. jan. 2020
Hei og tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss.
0.3 km fra Thon Hotel Hammerfest
0.3 km fra Thon Hotel Hammerfest
Nice shade due to long daylight hours.
  • Lol.travel
  • Lol.travel
78.9 km fra Thon Hotel Hammerfest
Se flere hoteller i Hammerfest
Anmeldt 28. september 2019 via mobile enheter

Var her en natt i forbindelse med tur med jobb. Hotellet fremstår som et forholdvis gammelt hotell som er oppgradert i nyere tid. Rommet jeg hadde var forholdvis lite og kompakt, men akkurat det jeg trengte for en natt! Restauranten med frokost var liten og intim med god frokost. De som jobbet der var også svært imøtekommende og hyggelige!

Blir stadig forbauset over at Thon hotell har blitt såpass freshe! 😊

Dato for oppholdet: september 2019
2  Takk, BjornErikSorli
johannal537, Daglig leder på Thon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 2. juli 2019 via mobile enheter

Flott hotell som anbefales, men handicap rommet kunne vært større 🤔😊, badet var helt supert. Nydelig frokost og hyggelig personale. Hotellet ligger flott og sentralt til. Nært til havna der du kan se hvalen "Hvaldimir".

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, Ann Kathrin N
Johanna L, Daglig leder på Thon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2019

Hei Ann Kathrin,

tusen takk for flott tilbakemelding.

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 27. mai 2019 via mobile enheter

Et hotell jeg benytter ofte. Flotte rom midt i byen. Hyggelig og imøtekomme i resepsjonen og i frokosten. Rommene er godt vedlikeholdt og reine. Frokosten synes jeg er Veldig god og variert! De har pusset opp mye og hotellet fremstår som moderne og oppdatert. Anbefales! Har brukt hotellet både i jobbsammenheng og privat og er veldig fornøyd.

Dato for oppholdet: mai 2019
1  Takk, vjenta

Hei og tusen takk for flott tilbakemelding.

Velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 2. mai 2019 via mobile enheter

Dette er et hyggelig og sentralt hotell i Hammerfest! Jeg fikk et hyggelig rom med fin utsikt! Hotellet har en svært god frokost med stort utvalg av mye god mat. De ansatte i resepsjonen er hyggelige og gir god service

Dato for oppholdet: mai 2019
1  Takk, ChristianHellevang

Hei Christian,

tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 31. mars 2019

Veldig fornøyd med frokosten og servicen, er bra hver gang.

Det var også vaflfelstasjon ute i resepsjonen på ettermiddagen denne dagen - kjempebra!

Rommet var helt ok, noen vedlikeholdsanmerkninger på badet. Rent og fint.

Plagdes av støy ifm. snørydding sent på kvelden/natta.

Dato for oppholdet: mars 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, Maria W
Johanna L, Daglig leder på Thon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mai 2019

Takk for hyggelig tilbakemelding, velkommen tilbake :)