Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
FindHotel
USD 215
USD 202
View deal
SPAR USD 13
Booking.com
Travelocity
eDreamsUSD 215
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (202)
Filtrer anmeldelser
202 resultater
Vurdering fra reisende
69
92
29
10
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
69
92
29
10
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 202 anmeldelser
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vedlagt bilde av utsikten fra rommet. Det er store fine rom og store bad. Resepsjonen har en svært trivelig service med fantastisk restaurant og en kjent kjøkkensjef som gjør alt for sine gjester. Eller hun dog. Du blir møtt med et smil på alle kanter og det er en pub og bar tilknyttet hotellet. Veldig bra frokost og restaurant. Svært god service.

Excelllent hotel, very modern and Nice rooms. The chef is famous for her ability to make whatever the guests want, just AS home. The front desk has a really great service. Absolutely recommanded.

Stian Jensen, Oslo

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, StianHJensen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Johanna Lundqvist, Daglig leder på Thon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2019

Praktisk beliggenhet midt i sentrum av Hammerfest. God service både ved ut og innsjekk. Jeg hadde standard rom, som ikke er stor, men fungerer bra. Badet er stort i forhold til resten av rommet. Liten, men koselig frokostsal.

Romtips: bedre utsikt fra etage 2 og opp
Dato for oppholdet: oktober 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, storvika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
johannal537, Daglig leder på Thon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2020

Hei og tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2019 via mobile enheter

Var her en natt i forbindelse med tur med jobb. Hotellet fremstår som et forholdvis gammelt hotell som er oppgradert i nyere tid. Rommet jeg hadde var forholdvis lite og kompakt, men akkurat det jeg trengte for en natt! Restauranten med frokost var liten og intim med god frokost. De som jobbet der var også svært imøtekommende og hyggelige!

Blir stadig forbauset over at Thon hotell har blitt såpass freshe!

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, BjornErikSorli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
johannal537, Daglig leder på Thon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding.


Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2019 via mobile enheter

Flott hotell som anbefales, men handicap rommet kunne vært større , badet var helt supert. Nydelig frokost og hyggelig personale. Hotellet ligger flott og sentralt til. Nært til havna der du kan se hvalen "Hvaldimir".

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ann Kathrin N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Johanna L, Daglig leder på Thon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2019

Hei Ann Kathrin,

tusen takk for flott tilbakemelding.

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2019 via mobile enheter

Et hotell jeg benytter ofte. Flotte rom midt i byen. Hyggelig og imøtekomme i resepsjonen og i frokosten. Rommene er godt vedlikeholdt og reine. Frokosten synes jeg er Veldig god og variert! De har pusset opp mye og hotellet fremstår som moderne og oppdatert. Anbefales! Har brukt hotellet både i jobbsammenheng og privat og er veldig fornøyd.

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, vjenta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Johanna L, Daglig leder på Thon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2019

Hei og tusen takk for flott tilbakemelding.

Velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser