Christin
Oslo, Norge
Anmeldelse av Thon Hotel Hammerfest
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. juli 2020via mobile enheter
Johanna Lundqvist, Daglig lederThon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. sep. 2020

Velkommen igjen.
0.3 km fra Thon Hotel Hammerfest
0.3 km fra Thon Hotel Hammerfest
Koselig interiør
1.5 km fra Thon Hotel Hammerfest
Nice shade due to long daylight hours.
  • Lol.travel
78.9 km fra Thon Hotel Hammerfest
79.0 km fra Thon Hotel Hammerfest
Se flere hoteller i Hammerfest
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi var tre voksne som tilbrakte tre netter på Thon hotel Hammerfest i forbindelse med familiebesøk. Hyggelig mottakelse og innlosjering på et svært familierom med gode senger og et flott bad. Frokosten var ala carte, på bakgrunn av corona restriksjoner, hvor du kunne velge mellom fem forskjellige frokoster. Vi smakte på tre og det var både godt og nok mat.
Vi var der under Hammerfestdagan - som vi deltok på både med og uten vilje da konsertområdet var rett utenfor hotellet. God lydisolering til tross. Ikke problen for oss, men er du mer var og skal være der på samme tid anbefales rom høyt oppe.
Starten var litt broket da vi først kom til ett rom som ikke var rengjort, men resepsjonspersonalet tok umiddelbart ansvar og la oss på et minst like bra rom som vi hadde fått i utgangspunktet. Bra jobba! Anbefales!

1  Takk, SveinH843
Johanna Lundqvist, Daglig leder på Thon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Velkommen igjen!

Anmeldt 9. juli 2020

Flott beliggenhet og nært til resturant samt butikker med mer. Litt lite dobbeltrom for to. God service og god frokost. Du føler deg velkommen og personalet er svært behjelpelig om du har spørsmål og trenger hjelp til noe.

Romtips: God utsikt mot parken og andre uteplasser.
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, SusanneJ619
Johanna Lundqvist, Daglig leder på Thon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vedlagt bilde av utsikten fra rommet. Det er store fine rom og store bad. Resepsjonen har en svært trivelig service med fantastisk restaurant og en kjent kjøkkensjef som gjør alt for sine gjester. Eller hun dog. Du blir møtt med et smil på alle kanter og det er en pub og bar tilknyttet hotellet. Veldig bra frokost og restaurant. Svært god service.

Excelllent hotel, very modern and Nice rooms. The chef is famous for her ability to make whatever the guests want, just AS home. The front desk has a really great service. Absolutely recommanded.

Stian Jensen, Oslo

3  Takk, StianHJensen

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, velkommen igjen!

Anmeldt 1. november 2019

Praktisk beliggenhet midt i sentrum av Hammerfest. God service både ved ut og innsjekk. Jeg hadde standard rom, som ikke er stor, men fungerer bra. Badet er stort i forhold til resten av rommet. Liten, men koselig frokostsal.

Romtips: bedre utsikt fra etage 2 og opp
Dato for oppholdet: oktober 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, storvika
johannal537, Daglig leder på Thon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2020

Hei og tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 28. september 2019 via mobile enheter

Var her en natt i forbindelse med tur med jobb. Hotellet fremstår som et forholdvis gammelt hotell som er oppgradert i nyere tid. Rommet jeg hadde var forholdvis lite og kompakt, men akkurat det jeg trengte for en natt! Restauranten med frokost var liten og intim med god frokost. De som jobbet der var også svært imøtekommende og hyggelige!

Blir stadig forbauset over at Thon hotell har blitt såpass freshe! 😊

Dato for oppholdet: september 2019
2  Takk, BjornErikSorli

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss.