Fresht og fint hotell, med god beliggenhet i sentrum av Hammerfest. De serverer nydelig frokost i en veldig koselig og rolig frokostsal. Betjeningen var hyggelig og vennlige. Litt lytt mellom rommene.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Vis mindreTakk for hyggelig tilbakemelding.
Velkommen igjen.
Jeg ringte hotellet for å undersøke ang bruk av poeng. Pratet med en meget hyggelig resepsjonist , som fikset det med en gang. Kom fram til hotellet som lå på bryggen. Vi fikk et oppgradert rom, med sjøutsikt. Et meget flott rom ! God frokost med egg, bacon og masse annet. Meget godt fornøyd med hotellet og oppholdet.
Velkommen igjen.
Stort og fint rom med god utsikt.
Stort minus at hotellet ikke hadde noen
plan for smitteforebygging når det kom
mye gjester.
Tettpakket med folk i resepsjon er ikke bra i
disse covid-19 tider.
Detter må hotellet ta tak i!!!!
Hei og takk for din tilbakemelding.
Vi har klare restriksjoner angående smitteforebygging også på Thon Hotel Hammerfest. Både for gjester og ansatte. Beklager hvis du har følt på noe annet. Hvis det har vært tettpakket med folk i resepsjonen, så skyldes dette nok en samling folk som kommer ifra samme gruppe.
Vi tar dagens situasjon veldig alvorlig, så dette er noe vi har i fokus hver dag.
Velkommen tilbake.
Hyggelig personale og et fint hotell, som ligger midt i havna. Vi hadde Superior rom med utsikt over havna og torget. Frokosten var veldig bra. Rett bak hotellet starter siksak stien som leder deg opp til Prærien, en høyde bak byen. Kommer gjerne tilbake.
Så hyggelig å høre, velkommen tilbake!
Imøtekommende personale som gjerne hjelper deg. De smiler og er blide. Rommene er rene og pene. Hotellet har perfekt beliggenhet med kort vei til alt. Har bodd her tidligere og vil gjøre det igjen. Kan anbefales.
Velkommen igjen.
Vi var tre voksne som tilbrakte tre netter på Thon hotel Hammerfest i forbindelse med familiebesøk. Hyggelig mottakelse og innlosjering på et svært familierom med gode senger og et flott bad. Frokosten var ala carte, på bakgrunn av corona restriksjoner, hvor du kunne velge mellom fem forskjellige frokoster. Vi smakte på tre og det var både godt og nok mat.
Vi var der under Hammerfestdagan - som vi deltok på både med og uten vilje da konsertområdet var rett utenfor hotellet. God lydisolering til tross. Ikke problen for oss, men er du mer var og skal være der på samme tid anbefales rom høyt oppe.
Starten var litt broket da vi først kom til ett rom som ikke var rengjort, men resepsjonspersonalet tok umiddelbart ansvar og la oss på et minst like bra rom som vi hadde fått i utgangspunktet. Bra jobba! Anbefales!
Velkommen igjen!