Pene rom, god frokost. veldig rent. hyggelig betjening, veldig god seng, men det var dobbeltseng med single barnedyner. lunsj servert til rom var dårlig. middag i restauranten var også veldig dårlig. veldig dyr minibar.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Vis mindreHei gringoen og takk for tilbakemelding.
Vi har standard dyner på alle standard rom.
Beklager at ikke maten var til din forventing, fint hvis du hadde gitt noe mer konkret hva det var som ikke var bra så at vi kan bli enda bedre.
Ja varer i minibar er som regel dyrt, men det er et ekstra tilbud til gjesten når butikker har stengt. Ellers ligger vi mitt i byen med dagligvarebutikk i samme bygg, som har litt billigere alternativ.
Velkommen tilbake til oss.
Hammerfest. De serverer nydelig frokost i en veldig koselig og rolig frokostsal... Betjeningen var hyggelig og vennlige. Lite parkerings muligheter som er knyttet til hotellet, Litt lytt mellom rommene.
Hei BarnyMio og takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen igjen.
God frokost.
En Hyggelig og høflig betjening.
Litt små rom men helt ok, gode senger.
Rent og ryddig.
En liten Lobby bar.
Sentral beliggenhet, midt i sentrum.
Så kort sagt det en forventer av et Hotell.
Takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen igjen!
Frokostbuffeten var rikholdig selv med coronatiltak. Hyggelig hotell med gode rom. God plassering i sentrum hjelper også på. Grei lydisolering og kort vei til butikken ved siden av. Baren i resepsjonen er likevel på den kjipere delen av skalaen.
Velkommen igjen.
Fresht og fint hotell, med god beliggenhet i sentrum av Hammerfest. De serverer nydelig frokost i en veldig koselig og rolig frokostsal. Betjeningen var hyggelig og vennlige. Litt lytt mellom rommene.
Velkommen igjen.
Jeg ringte hotellet for å undersøke ang bruk av poeng. Pratet med en meget hyggelig resepsjonist , som fikset det med en gang. Kom fram til hotellet som lå på bryggen. Vi fikk et oppgradert rom, med sjøutsikt. Et meget flott rom ! God frokost med egg, bacon og masse annet. Meget godt fornøyd med hotellet og oppholdet.