19tommy66
Tromsø, Norge
Anmeldelse av Thon Hotel Hammerfest
5,0 av 5 boblerAnmeldt 30. juli 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2024
Johanna Lundqvist, Daglig lederThon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. aug. 2024
Hei 19tommy66, tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi ønsker deg velkommen tilbake til oss!
0.3 km fra Thon Hotel Hammerfest
0.3 km fra Thon Hotel Hammerfest
Nice shade due to long daylight hours.
  • Lol.travel
  • Destinia.com
79.0 km fra Thon Hotel Hammerfest
Se flere hoteller i Hammerfest
Anmeldt 25. mai 2024 via mobile enheter

Booket rom og trodde dette var et normalt hotell. Men det er mye støy grunnet musikk fra uteplassen som er ii kjelleren på hotellet. Støy høres så godt at man ikke får sove. Uteplassen er åpen langt på natt. Vi spurte om vi fikk et annet rom, men det var visstnok like forhold på de fleste rom. Velg et annet hotell om man ikke ønsker støy.

Dato for oppholdet: mai 2024
Takk, Topalmer
Johanna Lundqvist, Daglig leder på Thon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2024

Hei Topalmer og takk for din tilbakemelding. Vi har en pub som er åpen til kl.02.00 i helgene og det kan være en del støy derifra når det er band som spiller der. Vi bruker prøve å unngå å plassere våre gjester i nærheten av puben ved disse tilfellen, men det kan være at det ikke var så mange ledige rom i perioden dere var her. Så jeg må bare beklage at dere ikke fikk en god natt søvn, grunnet dette. Håper at dere ellers hadde et fint opphold og jeg håper å få lov å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 15. februar 2024

Holdte kurs på Thon Hammerfest. Vi var totalt 16 stk på dette kurset, og bodde her fra Søndag til Torsdag. Vi hadde også bestilt frokost og lunsj her. Foredragsrommet vi leide var fra Mandag til Torsdag. Når noen av kursdeltakerne mine på ettermiddagen satt å spilte playstation på foredragsrommet (ingen roping og hyling) ble de jaget ut av resepsjonisten da de påsto vi ikke hadde leid på ettermiddagen. Men fortsatt hadde leid dette alle dagene. Når vi har lagt igjen så mye penger på dette hotellet så skjønner jeg ikke hvorfor de kan yte litt service å la kursdeltakerne mine sitte på foredragsrommet å være sosial med hverandre. Dette er svært tynn suppe. Synd de heller vil jage de ut framfor at jeg booker flere kurs her flere ganger. Fikk også klager fra kursdeltakerne mine at resepsjonistene var sure og lite serviceinnstilt. Igjen, siste gangen på dette hotellet.

Dato for oppholdet: februar 2024
Takk, Stian G
Johanna Lundqvist, Daglig leder på Thon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2024

Hei Stian,

Hva gjelder opphold på møterommet for fritidsaktiviteter, så hadde det sikkert lot seg gjøre etter avtale på forhånd. Det hender at rom som er leid ut på dagtid, er leid ut til annet firma på kveldstid, samt at det må ryddes mellom utleie og at vi setter opp tid og resurser for rydding, så det var beklagelig at det opplevdes som at de ble kastet ut, det var det ikke ment som, uten det var kun for at de skulle gjøre en jobb - rydde og ordne klart til neste dag.

Vi er fleksibel, så dette kunne ha vært unngått hvis dette hadde blitt avklart på forhånd.

Anmeldt 14. oktober 2023 via mobile enheter

Bestilte vanlig dobbeltrom for liten familie. Romman, hotellet og frokosten er kjempe bra, ingenting å klage på. Ønsker du støyfritt, fra baren og trafikk - oppgrader hotellrommet eller bytt hotell. Vi byttet hotell neste natt. Fikk forklaring at støy må tåles på disse romman.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, 259metteh
Johanna Lundqvist, Daglig leder på Thon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2023

Hei 259metteh og tusen takk for at du tok deg tid å gi oss tilbakemelding. Vi har rom mot andre siden også, der det er noe mindre støy. Men ja, i helgene er det en del lyder både av trafikk og fra uteplassene i byen, da vi ligger midt i sentrum. Beklager at dere fikk denne type opplevelse og at dere ikke fikk muligheten å bytte rom. Vi er i renoveringsfase nå, så det kan hende at vi ikke hadde rom ledig mot den siden, men jeg tar dette videre internt så at riktig tilbakemelding blir gitt til våre gjester. Jeg håper i alle fall at jeg får lov å ønske dere velkommen tilbake til oss, ved en senere anledning.

Anmeldt 28. juli 2023

BELIGGENHET: I sentrum, i enden av "havnepromenaden". De har egen skjerm i lobbyen som det bare er å klikke på hvis man trenger taxi.
ROM: Vi ble tildelt et HC-rom (nr. 615). Det var nyoppusset og fint. Det var så nytt at de hadde glemt å sette inn vannkoker (som det står på hjemmesiden at rommet skal ha). Gode senger, puter og dyner. Ingen skuffer og skap, men knagger og stang med kleshengere, pluss hyller. Nattbord med to "etasjer" med bra plass til å legge fra seg ting. Bryteren for varmen på badet er på veggen på skrå nedenfor vasken.
SERVICE: Vi trengte en stol til på rommet, og den fraktet resepsjonisten opp for oss. Da vi nevnte at vannkoker manglet, ble det ordnet. Den fungerte imidlertid ikke, så da vi dro ut etter frokost neste dag, ga vi beskjed om det. Da vi kom tilbake på rommet på kvelden, var en ny vannkoker på plass.
MAT: God frokost, gode smaker og godt utvalg. En av dagene var det imidlertid dårlig med etterfylling av det som manglet - sikkert fordi det kom veldig mange til frokostsalen på samme tidspunkt.
ANNET: Det er et utested i samme bygning. Det kan bli ganske høylytt der i helgen, spesielt for rommene med havneutsikt. Men vi hørte ikke noe til dette fra rommet vårt. Hotellet hadde for øvrig informasjon om dette i resepsjonen, og de tilbød gratis ørepropper :)

Dato for oppholdet: juli 2023
Takk, Turistsjef-Johansen
Johanna Lundqvist, Daglig leder på Thon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2023

Hei Turistsjef-Johansen og tusen takk for flott tilbakemelding, det setter vi stor pris på og hyggelig å høre at dere hadde det fint hos oss. Velkommen tilbake! Ha en fortsatt fin sensommer.

Anmeldt 17. juli 2023 via mobile enheter

Godt hotell, med gode senger. Hyggelig betjening og god frokost. Enkelte rom kan være litt små og trang, men alt man trenger er der, og er i god stand. Frokosten var som "vanlig" på et Thon Hotel, meget bra. Hyggelige ansatte både på frokosten og i resepsjon.

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, Jørn O
Johanna Lundqvist, Daglig leder på Thon Hotel Hammerfest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2023

Hei Jørn, takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss. Ha en fin sommer videre.