BELIGGENHET: I sentrum, i enden av "havnepromenaden". De har egen skjerm i lobbyen som det bare er å klikke på hvis man trenger taxi.
ROM: Vi ble tildelt et HC-rom (nr. 615). Det var nyoppusset og fint. Det var så nytt at de hadde glemt å sette inn vannkoker (som det står på hjemmesiden at rommet skal ha). Gode senger, puter og dyner. Ingen skuffer og skap, men knagger og stang med kleshengere, pluss hyller. Nattbord med to "etasjer" med bra plass til å legge fra seg ting. Bryteren for varmen på badet er på veggen på skrå nedenfor vasken.
SERVICE: Vi trengte en stol til på rommet, og den fraktet resepsjonisten opp for oss. Da vi nevnte at vannkoker manglet, ble det ordnet. Den fungerte imidlertid ikke, så da vi dro ut etter frokost neste dag, ga vi beskjed om det. Da vi kom tilbake på rommet på kvelden, var en ny vannkoker på plass.
MAT: God frokost, gode smaker og godt utvalg. En av dagene var det imidlertid dårlig med etterfylling av det som manglet - sikkert fordi det kom veldig mange til frokostsalen på samme tidspunkt.
ANNET: Det er et utested i samme bygning. Det kan bli ganske høylytt der i helgen, spesielt for rommene med havneutsikt. Men vi hørte ikke noe til dette fra rommet vårt. Hotellet hadde for øvrig informasjon om dette i resepsjonen, og de tilbød gratis ørepropper :)