Hotellet serverte ikke middag, og heller ikke romservice med mat, en ble henvist til restauranter i byen.
Skal en først på dette hotellet så er dette det beste rommet jeg har hatt så langt på dette hotellet, underetasjen, men med utsikt over havnen, rommet var helt greit, litt lite men pent og ryddig.
Da jeg skulle sjekke ut så tenkte at jeg skulle gå ut nedsiden av hotellet som også er nødutgang, dette pga at bilen min sto rett nedenfor, men det som skremte meg her var at Nødutgangen var totalt blokkert av traller med sengetøy mm, det hadde under en krisesituasjon vært umulig å komme ut via nødutgangen og det er derfor en brannfelle ! Skremmende...Booket rom 504 via Scandic sine egne sider til den nette sum av kr 1405,- før kl 12:00 samme dag. Da jeg ankom hotellet fik jeg vite at rommet mitt ikke var klart før kl 21:00 pga at de manglet sengetøy, jeg trodde det kanskje var noe galt med bookingen, men nei da det var ikke bare meg som ikke hadde sengetøy. Da jeg purret på kl 22:00 så sa jeg at jeg ville ha avslag på prisen, siden jeg skal tidlig opp neste morgen og ikke får den hvilen jeg er her for å få. Først kl 23:30 får jeg pålagt sengeklær, hadde det ikke vært at jeg hadde tatt 2 glass vin så hadde jeg sett meg etter ett annet sted.
Da jeg skulle sjekke ut så tenkte at jeg skulle gå ut nedsiden av hotellet som også er nødutgang, dette pga at bilen min sto rett nedenfor, men det som skremte meg her var at Nødutgangen var totalt blokkert av traller med sengetøy mm, det hadde under en krisesituasjon vært umulig å komme ut via nødutgangen og det er derfor en brannfelle ! Skremmende med tanke på at natten før var jeg på ett annet Scandic hotell hvor brannalarmen gikk på natta.
Frokosten servers først fra kl 08:00 og jeg ble tilbydd en matpakke kl 07:30, her var det åpentlyst diskusjon blant ansatte om jeg kunne forsyne med av det som allerede var servert eller ikke, jeg begynte å gå da de sa jeg kunne bare begynne… sånn skal det ikke være.
Hotellet har ikke egen parkering, ikke sikker på om dette står beskrevet på deres webside, uansett det er parkering like ved, på nedsiden av hotellet er det gratis mellom 1700 - 0800
Skranken var hyggelig og beklaget rotet med sengeklær, jeg fikk kr 350,- i avslag, noe jeg mener er vell lite, det kunne være 50% men men.
Så er det grunnen til at jeg ikke fikk sengklær før kl 23:30 da, jo selv om Scandic med flere annonserer med at de jobber for ett bedre miljø og klima og har tiltak deretter, så vasker de sengeklærne fra Scandic i Hammerfest i Tromsø som ligger 520km vekk, de frakter sengetøyet med lastebil og/eller fly frem og tilbake!. Er dette korrekt i disse miljøtider? det er vaskeri i Hammerfest, kortreiset ! Dette er strykMer
Vis mindre