Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Destinia.com
FindHotel
eDreams
ZenHotels.com
Snaptravel
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (29)
Filtrer anmeldelser
29 resultater
Vurdering fra reisende
2
7
14
5
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2
7
14
5
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 29 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Blir ufrivillig innlosjert i disse slitne brakkene via ny oppdragsgiver. Frokosten er helt ok. Betjeningen er hyggelig. De har lite å tilby i resepsjonen av spiselig, 2 km til nærmeste butikk/cafe/kiosk ol.
Rommene er slitt og det er "kastet" inn litt møbler og baderomsinnredning.
De har IKKE ventilasjon på rommene og vinduet lar seg åpne kun på liten åpning, det er uansett beliggende i ett område med glupske mygg på strls med flaggermus så man må velge mellom pest og kolera. Bildene viser stoler som passer best på Fretex-utsalg og bad hvor man må klatre over toalettet for å komme inn.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Sigmund A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2018 via mobile enheter

Pga kansellert fly ble jfg nødt til å overnatte en natt ekstra . Skytterhuset hadde plass mat på kvelden samt frokost. Helt grritt uten noen form for luksus. I det hele tatt var det kun for en seng å sove i.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, aslea2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2015

Greit sted for overnatting. Forholdsvis kort gåavstand til sentrum. Enkelt rom med tynne gardiner. Passer dårlig i denne delen av verden hvor natten er rimelig lys. Enkelt men helt grei frokost. Overnatting kanskje i dyreste laget i forhold til hva man får igjen.

Romtips: Rom mot nord
Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, 4711Gram
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2015 via mobile enheter

Et helt standard overnattingstilbud. Ikke så veldig god atmosfære. Maten var helt ok, rommene var ordinære men rene. Litt stiv pris for overnatting (1095) men de andre hotellene i byen er langt dyrere. Sti fra hotellet over fjellet og til sentrum kan anbefales ("gammelveien").

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, geirh810
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2015 via mobile enheter

Mange arbeidere i petroleumsvirksomheter bor på dette hotellet, og rommene er slitt. Hyggelig betjening som får en til å føle seg velkommen, og maten er bra, tatt i betraktning at det er "kantine mat" for arbeidere. To varme måltider å velge mellom, og maten smakte godt.

Dato for oppholdet: juli 2014
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Marius H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser