Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gjenreisningsmuseet for Finnmark og Nord-Troms
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Anbefales å besøkes

Om du er interessert hvordan gjenreisningen etter andre verdenskrig gikk for seg så anbefaler jeg... les mer

Anmeldt 19. januar 2021
820steinarh
,
Loppa, Norge
Verd besøket

Flott museum, om en viktig epoke under krigen . Tvangsevakueringen og oppbyggningen av Finnmark har... les mer

Anmeldt 4. juli 2020
EliO286
,
Bodø, Norge
via mobile enheter
Les alle 75 anmeldelsene
  
Anmeldelser (75)
Filtrer anmeldelser
75 resultater
Vurdering fra reisende
39
32
4
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
39
32
4
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 75 anmeldelser
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Flott museum, om en viktig epoke under krigen . Tvangsevakueringen og oppbyggningen av Finnmark har fått lite plass i historiebøkene. Flott utstilling . Anbefales !

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, EliO286
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2019 via mobile enheter

En svært viktig historie som museumet forteller på en god måte. Absolutt verdt å ta turen innom om du er i Hammerfest.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, 331marthem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Doris W, Informasjonssjef på Gjenreisningsmuseet for Finnmark og Nord-Troms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 331marthem :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Dette museet er veldig billig og ligger sentralt i Hammerfest. Det gir en god og fin innføring i nord Norges krigshistorie. Hvis du ikke kjenner den er det virkelig verdt et besøk. Flott utsikts tårn med bilder og forklaringer fra gjenreisningen.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, 612siljeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

Her blir jeg aldri lei av å stikke innom. Jeg og min familie er innom her nesten hvert år på 17 mai. En flott og rørende utstilling, hyggelige ansatte og koselig atmosfære.

Dato for opplevelse: mai 2019
1  Takk, Turid J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Doris W, Informasjonssjef på Gjenreisningsmuseet for Finnmark og Nord-Troms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2019

Kjære Turid.
Tusen takk for hyggelige ord. Du er alltid hjertelig velkommen hos oss :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mai 2019 via mobile enheter

Dette er et hyggelig museum i Hammerfest som gir en fin innføring i Finnmark under 2.verdenskrig! Et flott museum!

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, ChristianHellevang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Doris W, Informasjonssjef på Gjenreisningsmuseet for Finnmark og Nord-Troms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2019

Hei Christian.
Tusen takk for besøk og hyggelig anmeldelse, det setter vi stor pris på.
Velkommen tilbake og beste hilsen fra verdens nordligste by.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser