“Vi😊”

På Hjørnet Burger og Grill
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Hammerfest
Kjøkken: Hurtigmat
Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

Da jeg hadde julebesøk i år hadde jeg lyst å invitere gjester ut på restaurant for en bedre middag.... vi prøvde da alle våre fantastiske restauranter..... men traff låst dør🙄 så d ble den kulinariske opplevelsen av ett gourmetmåltid inntatt på hjørnet.... elsker at Hammerfest viser seg fra sin beste side når vi ha4 gjester1😊 På hjørnet leverte imidlertid utmerket.... rask og god service 😉

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Vivi-Ann S

Anmeldt 19. juni 2018

nydelig mat og god service, alltid smilende personell. atmosfæren kunne vært litt bedre. lokale e litt slitt

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, ilj310
Anmeldt 27. mai 2017 via mobile enheter

Har spist her noen ganger og blir like skuffet hver gang. Her er det en stor meny med rikelig med tilbehør. Godt utgangspunkt. Burgerne som er en stor del av menyen er rett og slett uten smak. Det hadde blitt bedre resultat om man hadde kjøpt fryste burgere på butikken. Synes også prisene er alt for stive. Kjøper heller burgere på bensinstasjon. Så kan man spørre seg om jeg bare har dårlig smak, men jeg går hele tiden tilbake til bensinstasjonen fordi jeg liker burgerne der bedre. Mye bedre. Enten er det noe med produksjonen av burgerne jeg ikke liker eller så er det ikke nok krydder på under steking.

Rett og slett ikke verdt pengene da det er nesten like dyrt som på fin restaurant. Men gatekjøkkenet virker å ha en del kunder. Kanskje man gjør seg opp sin egen mening med å prøve det minst en gang.

Dato for besøk: mai 2017
1  Takk, AleksLarsen86
Anmeldt 19. desember 2016

Særdeles digg burger, og det var mye mat. Rent og pent. Det var også bra at dem hadde noen sitteplasser. Raskt og enkelt med påfyll av mat.

Dato for besøk: desember 2016
1  Takk, Thomas V
Anmeldt 29. juli 2016 via mobile enheter

God mat og drikke, ellers duger helten ikke. Ett lite og rolig lokale med hyggelig betjen. Dette spiseriet ligger sentralt i Hammerfest.

Dato for besøk: august 2015
Takk, Kokkepiken

Reisende som så på På Hjørnet Burger og Grill, så også på

Hammerfest, Hammerfest kommune

Har du vært i På Hjørnet Burger og Grill? Del dine erfaringer!