Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Flott kirke

Hammerfest kirke er en spesielt fin kirke for alle anledninger. God lyd og godt med plass... les mer

Anmeldt 30. juni 2019
Turid J
via mobile enheter
En kirke med karakter

Hammerfest kirke ligger fritt og høyt med utsikt over innseilingen til byen. Den er bygget etter... les mer

Anmeldt 8. mai 2019
Anne Marit R
,
Grimstad, Norge
Les alle 126 anmeldelsene
  
Anmeldelser (126)
Filtrer anmeldelser
126 resultater
Vurdering fra reisende
45
57
23
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
45
57
23
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 126 anmeldelser
Anmeldt 15. november 2017 via mobile enheter

Det er altid trivelig å besøke Hammerfest kirke, man blir varmt tatt i mot. De inviterer til og med på kirkekaffe med hjemlagde kaker.

Dato for opplevelse: november 2017
Takk, KAPeacock
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2017

... den ligger på 3. plass i mangel av andre ting å se. Det er kirke, og er kanskje litt mer karakteristisk enn vanlig, men ikke noe man trenger å prioritere med mindre man har tid.

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, Simen B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2016 via mobile enheter

Vi besøkte kirken fordi vi skulle i barnedåp. Kirka ligger like ved innfartsveien til byen, men er også synlig fra sjøen der den ligger på Hauen i byen. Kirken er moderne da den ble bygd etter krigen. Er bygd i betong i en form som minner om en trekant. Kirken har vakre glassmalerier og tre relieffer.

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, Lailab450
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2016

Dette er en meget nydelig kirke som vi valgte å besøke, den lå så flått til med utsikt utover fjorden og Melkøya.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Jan Gunnar Mona M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2016

Absolutt verdt ett besøk i denne kirka. Nydelig utsmykking ,med glassmaleri og mosaikk i koret. Ligger sentralt.

Dato for opplevelse: januar 2016
Takk, Astrid M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser