Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 223
Vis tilbud
Booking.com
USD 212
Vis tilbud
Agoda.com
USD 166
Vis tilbud
eDreams
Hotels.comUSD 223
FindHotel
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (98)
Filtrer anmeldelser
98 resultater
Vurdering fra reisende
35
36
20
6
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
35
36
20
6
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 98 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Flott hotell og fantastisk beliggenhet. Vi bodde i en suite i 8 etg (som familierom). Barna (12 og 15) var lite fornøyd med hard sovesofa seng. Kjempekoselig restaurant - brukt for frokost. Bare oppe til 09.30 (litt tidlig når vi er på ferie). Grei frokost, men ikke en eneste dag på 4 dager hadde de kopper til kaffe, kun pappkrus... kun en person som jobbet der og man måtte stadig spørre etter ting det var tomt for. Usmakelig eggerøre (pulver).Terningkast 3.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Ithomassen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet fikk vi tildelt av Widerøe pga kansellering. Innsjekk var supertreg, vi ventet over 30 min på at resepsjonist skulle komme. Det gikk greit da de har blide og imøtekommende ansatte. Hotellrommet var knøtt-lite men fungerte bra for en natt. Rent og pent.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, ChristinK966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mars 2020

Dette hotellet er absolutt å foretrekke om du vil ha et greit rom til en billig penge. Rensligheten er fin og rommene greie. Kan være litt små, men man er ikke så mye på rommene, de fleste av oss hvert fall.

Er vel ikke så mye mer å si. Bildene taler for seg selv.

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, Sodd79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2019 via mobile enheter

Flott frokost buffet. Nytt og moderne hotell og det betyr at man har lagt vekt på en moderne og ungdommelig stil, som ligger langt fra tradisjonelle luksus hoteller. Ligger på brygga, men hotellet burde ha vært bygget og snudd 90 grader så rommene hadde hatt sjøutsikt. Kan trygt anbefales !

Dato for oppholdet: november 2019
1  Takk, Bunny-and-Clyde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2019 via mobile enheter

Hotellet i seg selv er veldig flott. Greit med restaurant i hotellet. God mat og hyggelig og god service. Gikk innpå siden her for å se om det er flere som har opplevet at det har vært enormt røykelukt igjennom ventilasjonen på rommene. Jeg har nesten tilbragt 14 dager på dette hotellet nå og har lagt meg med hodepine opptil flere netter. Jeg har byttet rom 3 ganger og de ansatte har vært behjelpelige med dette. Men hjelper lite å bytte rom hvis det står folk å røyker ved inntaket av ventilasjonen til hotellet. Neste gang kommer jeg nok dessverre til å skjekke inn på Thon hotell eller Scandic i steden for. Tar ikke sjans å ligge våken på nettene pga hodepine forårsaket av røyklukt på rommet.

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Siljemlovaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser