Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk sushi ”
Anmeldelse av Niri Sushi & Dinner

Niri Sushi & Dinner
Vurdert som nr. 1 av 18 Restauranter i Hammerfest
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 45
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk god sushi og hyggelig betjening. Anbefales på det sterkeste. Lurt å bestille mat på forhånd spesielt på fredager dæ det ofte er mye folk.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, H4760KAanneg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (229)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

7579 av 229 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Niri Sushi & Dinner serverer veldig god Sushi og god service. Ta turen, så får dere smake et godt måltid og en kald øl

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Vmax73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Alle må prøve Niri når dere er i Hammerfest. Fantastisk mat og god service. Dette er den beste sushien i landet❤️Love it.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Adventure26294948643
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Har spist her mange ganger og er alltid fornøyd. Variasjonen i hva du kan få i bitene er også veldig bra og de endrer på menyen i blandt etter hvilke rådvarer som er tilgjengelig og sesong for.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, tomegill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Nydelig matopplevelse Trivelig atmosfære å hyggelig betjening anbefales virkelig å spise her hvis man er i Hammerfest

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, A6720DZraymondh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Niri Sushi & Dinner, så også på

Hammerfest, Hammerfest kommune
Hammerfest, Hammerfest kommune
 
Hammerfest, Hammerfest kommune
Hammerfest, Hammerfest kommune
 

Har du vært i Niri Sushi & Dinner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din