Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hammerfest... ”
Anmeldelse av Niri Sushi & Dinner

Niri Sushi & Dinner
Vurdert som nr. 1 av 18 Restauranter i Hammerfest
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 45
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Som Altaværing så har man ikke så mye fint å si om Hammerfest! Men en ting dåkker har som Alta ikke har, e vældig go Sushi! Kona fikk ordnet vegansk sushi å ho va åsså fornøyd! E bare så synd at niri sushi e i denne "byen"

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sakoria
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (229)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 229 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020

Jeg trivers Godt ser mye havet ja går kose mye ka jeg vet ute liker være der ji sa det kake nå må hua

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 886mildrida
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2020

Veldig god sushi, dette er en plass eg gjerne kommer tilbake til ved neste besøk i Hanmerfest......

Dato for besøk: februar 2020
Takk, endreha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2020 via mobile enheter

En rå smaks opplevelse med et godt tips fra servitør om å prøve kvalkjøtt tempura som smakte helt utrolig godt. Servitøren passet godt på om det var noe vi trengte

Dato for besøk: februar 2020
Takk, denniskU150IN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2020

Veldig bra mat og anbefales sterkt.
Mat for hele familien og beste sushi vi har spist i Hammerfest. Koselig plass

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 737j_ng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Niri Sushi & Dinner, så også på

Hammerfest, Hammerfest kommune
Hammerfest, Hammerfest kommune
 
Hammerfest, Hammerfest kommune
Hammerfest, Hammerfest kommune
 

Har du vært i Niri Sushi & Dinner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din