Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Enestående sushi”
Anmeldelse av Niri Sushi & Dinner

Niri Sushi & Dinner
Vurdert som nr. 1 av 18 Restauranter i Hammerfest
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 45
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Kanskje den beste sushien jeg har spist. Hyggelig betjening og spennende meny. De har også vegetarisk og vegansk sushi.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 276marenk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (229)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 229 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Nydelig og delikat sushi! Variert meny, hyggelig betjening. Makirullene er de beste jeg har smakt. Norges beste sushi?

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 553helleb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Som Altaværing så har man ikke så mye fint å si om Hammerfest! Men en ting dåkker har som Alta ikke har, e vældig go Sushi! Kona fikk ordnet vegansk sushi å ho va åsså fornøyd! E bare så synd at niri sushi e i denne "byen"

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sakoria
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Jeg trivers Godt ser mye havet ja går kose mye ka jeg vet ute liker være der ji sa det kake nå må hua

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 886mildrida
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2020

Veldig god sushi, dette er en plass eg gjerne kommer tilbake til ved neste besøk i Hanmerfest......

Dato for besøk: februar 2020
Takk, endreha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Niri Sushi & Dinner, så også på

Hammerfest, Hammerfest kommune
Hammerfest, Hammerfest kommune
 
Hammerfest, Hammerfest kommune
Hammerfest, Hammerfest kommune
 

Har du vært i Niri Sushi & Dinner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din