Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super sushi!”
Anmeldelse av Niri Sushi & Dinner

Niri Sushi & Dinner
Vurdert som nr. 1 av 20 Restauranter i Hammerfest
Prisklasse: USD 3 - USD 40
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Veldig bra sushi! Hyggelig betjening og fint lokale. Perfekt beliggenhet i sentrum, anbefales! Jeg kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Ann-Kristin R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (234)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 234 anmeldelser

Anmeldt 24. april 2021 via mobile enheter

God sushi, god service, god vin og fornuftig pris. Sentral beliggenhet. De ansatte var veldig hyggelig. Anbefales!

Dato for besøk: april 2021
Takk, hugorU1336EU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. april 2021

Nydelig sushi i hyggelige omgivelser med service innstilte ansatte.
Kommer til å besøke denne restauranten ved hver anledning en er i Hammerfest.

Dato for besøk: april 2021
Takk, josteinr2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. februar 2021 via mobile enheter

Som søring som kommer opp på ferie, er det alltid like gøy å komme å spise sushi på Niri! Nydelige råvarer, fantastisk smak, og hyggelig betjening. Er uten tvil den beste sushien jeg har spist og topper alt vi har i Oslo på smak! Gleder meg til neste gang:)

Dato for besøk: februar 2021
Takk, alexandermolmann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Meget hyggelig og imøtekommende betjening.

Noen spennende makiruller med blant annet jordbær som var Ok å smake, men litt kræsj av smaker. Sashimi og nigiri var meget gode. Fritert maki smakte utsøkt.

Dessertene var på det jevne.

Dato for besøk: august 2020
Takk, andershr-hr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Niri Sushi & Dinner, så også på

Hammerfest, Hammerfest kommune
Hammerfest, Hammerfest kommune
 
Hammerfest, Hammerfest kommune
Hammerfest, Hammerfest kommune
 

Har du vært i Niri Sushi & Dinner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.