Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super mat!”
Anmeldelse av Du Verden Matbar

Du Verden Matbar
Vurdert som nr. 5 av 18 Restauranter i Hammerfest
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. januar 2019

Utrolig god renisdyrsfilet. Jeg kan også anbefale hamburgeren hvis man vil ha et billigere alternativ.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Runar K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (161)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 161 anmeldelser

Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Her liker jeg meg. Kjempegod mat. Bra vin har de også. Og utrolig hyggelig betjening. Pluss en fantastisk beliggenhet, helt på bryggekanten med store vinduer. Er du i tvil: gå hit!

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, 293arents
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

2 greie måltider på denne restauranten med fin beliggenhet på kaia. Litt uklar meny med både fiskeretter og burger. God service

Dato for besøk: november 2018
Takk, 539janv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Koselig lokale med en rolig atmosfære. Veldig smakfull og god mat. Er du på utkikk etter en av dei beste matopplevelsene i byen er dette stedet.
Litt ventetid på servering.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Chrizz S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Lokalene var en positiv overraskelse. Hyggelig lokale med den flotteste utsikt over havna og byen. Servicen var litt på etterskudd, men bra nok. Det var maten som var problemet denne kvelden. Reinkjøtt kan de nok lage i Hammerfest, tenkte jeg, men det kunne de ikke her. Kjøttet var overstekt, og smakte knapt rein. Det fløt i en tynn, smakløs saus og var servert med enorme mengder gulrøtter. Det var ikke på noen måte krydret, og alt i alt bare trist. Vi burde sendt maten ut igjen, men vi orket ikke vente så lenge og var dessuten tvilende til at et nytt forsøk ville gitt et bedre resultat. Synd, for stedet var fint.

Dato for besøk: september 2018
Takk, asbj_rnf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Du Verden Matbar, så også på

Hammerfest, Hammerfest kommune
Hammerfest, Hammerfest kommune
 
Hammerfest, Hammerfest kommune
Hammerfest, Hammerfest kommune
 

Har du vært i Du Verden Matbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.