Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig mat og dårlig service”
Anmeldelse av Du Verden Matbar

Du Verden Matbar
Bestill bord
2
ons. 22.9.
20:00
Vurdert som nr. 4 av 18 Restauranter i Hammerfest
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2020

Måtte gå å spørre om å få bestille mat, servitørene brukte så lang tid på å komme til bordet, selv om de bare satt bak disken.

Bestilte kyllingsalat: Det var ikke en kyllingsalat. Det var isbergsalatblader med litt dressing på og to små kyllingspyd + noen agurkskiver, en halv tomat og tre baconbiter. Ingenting å bli mett av, og ikke i nærheten av verdt 185kr! Kan ikke kalles en middag en gang.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, daamanda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (158)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 158 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Helt ok. Var der en lørdags kveld, og servitøren gjorde sitt ytterste for å serve alle ....men burde kanskje vært fler på jobb. Ingen som spurte om alt var ok, eller om vi trengte noe mer. Hentet mer vann, ketsjup og salt/pepper selv. Pasta med kylling og bacon, var sånn passe. Hadde hjulpet på om bacon hadde vært stekt, og ikke kokt. Hamburger , helt ordinær . Ikke noe spesielt med den. Siste mann hadde tapas, var grei nok, men ingen gourmet opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, EliO286
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2019 via mobile enheter

Forferdelig hummer! Burde skamme seg! Havet rett utforbi døren og serverer suppe laget på ferdig fond og frosne hummer biter seig som skosåle! Hyggelig servitør eneste positive opplevelse

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, 715rogere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2019

Var i Hammerfest i forb med jobb. Valgte og spise på Du verden restauranten. Dette angrer jeg ikke på. Fantastisk flott og servicevennlig personell og aldeles nydelig mat. ANBEFALES PÅ DET STETKESTE.
Dette er den flotteste og koseligste restaurant’en de har så langt oppi nord.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Lieben-ken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2019 via mobile enheter

Meget god mat, flotte og koselige lokaler. Vi hadde deilig forrett av grillet kongekrabbe, reinsdyrfilet, og grillet klippfisk, manchego ost og en dessert, men maten er i overkant dyr og litt små gourmetmat porsjoner.
Brukbart utvalg av div øl men kun 4-5 røde og 4-5 hvite vin å velge mellom, dvs alt for få viner å velge mellom, påslaget på vin er også drøye 4x polpris og det er også stivt. Flott at vinen ligger i vinskap så de tar i hvert fall vin seriøst. En helaften her svir i lommeboka.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Bunny-and-Clyde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Du Verden Matbar, så også på

Hammerfest, Hammerfest kommune
Hammerfest, Hammerfest kommune
 
Hammerfest, Hammerfest kommune
Hammerfest, Hammerfest kommune
 

Har du vært i Du Verden Matbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din