Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott atmosfære og god tapas”
Anmeldelse av Du Verden Matbar

Du Verden Matbar
Bestill bord
2
man. 18.10.
20:00
Vurdert som nr. 4 av 18 Restauranter i Hammerfest
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Restauranten ligger flott til på kaikanten. Høyt under taket og fine lokaler.

God tapas tallerken og hyggelig servering

Dato for besøk: august 2020
Takk, andershr-hr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (158)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 158 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vår servitør blid og imøtekommende. Vi satt i en krok for oss selv med fin utsikt mot kaia. Vi ble godt ivaretatt av servitør. Maten var nydelig og desserten var en god porsjon. Stappmett og fornøyd!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, ChristinK966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Min referanse var Grillet Tørrfisk fra Du Verden i Alta dagen før som var en Gastronomisk opplevelse. Her i Hammerfest var det ikke en gastronomisk reise, men de er absolutt inne på noe, og det er greit at det ikke er helt likt. Kjekke folk, og det er flott å se at det serveres noe annet en Kebab, hambuger , chips og Chop chui o.l. Norge har gode råvarer, vi trenger bare flere som Du Verden til å få presentert det. skulle jeg si noe så er det å få inn flere gode fiskeretter. Jeg har lagt om og vil nå bruke smart hotell som mitt hotell i Hammerfest for å bare å gå i kjelleren å få skikkelig mat

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Frode L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Fikk beskjed om at kjøkkenet stengte kl 2100. Vi kom 20.45 og fikk ikke bestilt mat. Det er dårlig.........!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Marius T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi var i utgangspunktet litt skeptisk til stedet da vi hadde lest dårlige anmeldelser fra tidligere på dagen. Men kvelden ble en suksess. Vi valgte to tapas tallerkner, totalt 8 forskjellige retter. Det var mer enn nok mat for to. Alle rettene var gode. Super service gjennom hele kvelden til tross for helt full restaurant. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, TineH71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Du Verden Matbar, så også på

Hammerfest, Hammerfest kommune
Hammerfest, Hammerfest kommune
 
Hammerfest, Hammerfest kommune
Hammerfest, Hammerfest kommune
 

Har du vært i Du Verden Matbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din