Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydeli pizza”
Anmeldelse av Opticom

Opticom
Vurdert som nr. 3 av 9 Restauranter i Vadsø
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Levering
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Flott plass. Flinke og raske servitører.
Kjøpte Rucula pizzaen med hvit saus på. En kjempe overaskelse. Var virkeli godt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, raymondh104
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (60)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 60 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Opticom berget oss som besøkte byen en mandag i slutten av juli. Stedet var det eneste som holdt åpent denne kvelden (med et mulig unntak for Indigo), og tilbød helt OK mat for oss veifarende. Betjeninga var hyggelig og interiøret lunt og trivelig. Bra jobba, Opticom, dere reddet inntrykket av Vadsø som besøksmål i ferien. :-)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, FrkFi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Kom sent inn til vadsø! Heldigvis va denne plassen åpen! Vi bestille hver vår pizza. Kona som e veganer fikk ordnet en vegansk pizza! Å æ bestillte en pizza me hvitsaus! Nydelig pizza! Ble overrasket!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sakoria
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte Pizza på en søndag da de var eneste som vi fant som hadde åpent. Ble veldig gledelig overasket. Rask levering og veldig god pizza. Hvitløksdressingen var var spesielt god.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, eiloks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Fikk anbefalt denne plassen pga den gode italienske pizzaen..men hjelpes.... 190 kroner for en pizza i Grandiosa størrelse , som smakte som deigete Big one pizza . Bestilte kokkens anbefalingen, og vil si at Big one med ekstra kjøtt smaker betraktelig bedre enn denne. Barneutgaven med bare skinke og ost, skulle de i tillegg ha ekstra betalt for selv om det var en brøkdel av indegriensene som på de på menyen. Nei, har smakt mye pizza, og dette var altfor dårlig.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, EliO286
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Opticom, så også på

 
Bugøynes, Sør-Varanger
 

Har du vært i Opticom? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din