Se gjennom høydepunkter
En fantastisk opplevelse!

En fantastisk opplevelse på alle måter! Vi fisket og dro kongekrabbeteine, begge deler med bra... les mer

Anmeldt 13. juli 2022
julieejorgensen
Bergen, Norge
via mobile enheter
Fantastisk fiske og krabbetur🐟🦀☀️

En eventyrlig opplevelse med fisking av sei og torsk🐟et glimt av en hval, noen niser og mange... les mer

Anmeldt 6. august 2021
948anjai
Les alle 25 anmeldelsene

Anmeldt 3. august 2020

De ansatte byr virkelig på seg selv her, personlig, kunnskapsrik og engasjert.
De har et stort utvalg av turer, vi valgte krigshistorisk seilas, uforglemmelig opplevelse. Det at vi fikk se blant annet Springer, nise, knølhval og ikke minst finnhval på nært hold ble en stor bonus.
Prismessig er det så billig at jeg ikke kan skjønne at de kan tjene penger på dette, 1500 kroner for en tur på 12 timer med bare 6 gjester ombord gjør opplevelsen veldig personlig. De overfyller ikke båten som nettopp bidrar til at alle gjestene blir sett og ivaretatt. Skipperen Roar laget nydelig bacalao til en veldig rimelig penge.

2  Takk, halgeirr2018
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

I dag har vi vært med «Sailing the good life» på fisking av torsk og kongekrabbefangst. For en dag.
Først flere flotte torsker før ei knallfull krabbeteine møysommelig kom om bord etter hard arbeid. For å holde seg til konsesjonen måtte vi la et 40-talls kongekrabber benådes og sende dem tilbake til havet
Resten av dagens fangst ble aldeles nydelig servert vel tilbake i havn.
Stor takk til det førsteklasses vertskapet Trude og Roar.
En opplevelse for minneboka! Anbefales!

Takk, grov510
Safari-Arctic, Daglig leder på Sailing The Good Life, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Tusen for at Dere valgte oss som leverandør for deres opplevelses-tur. Vi ser fram til å ta dere med ut på tokt igjen. Hilsen Trude og Roar ombord på det lille fartøy for de store opplevelser.

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi var på en ukes høstferie i Vadsø og Varangerhalvøya og ble Trude og Roar på Sailing the Good Life på kongekrabbefiske. Det var en fantastisk opplevelse vi aldri kommer til å glemme. Våre barn elsket det og gjorde store øyne da fangsten kom ombord. Trude og Roar er kunnskapsrike og profesjonelle og sørget for en flott tur. Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, KnutHaakonHansen
Safari-Arctic, Leder  på Sailing The Good Life, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei ! Tusen takk for at vi fikk anledning til å ta dere med ut på tur. Håper dere kommer nordover snart. Hilsen Trude og Roar

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Folkens! For en opplevelse, helt topp .
En engasjert, personlig og kunnskapsrik opplevelse - av utvalget av turer tok vi krigshistorisk seilas.
Dette konseptet leverer unike opplevelser.
Observasjon av Springar (en delfinart), nise, vågehval og finnhval var bonus. Fantastisk, terningkast 6.

2  Takk, halgeirr2018

Tusen takk for at dere valgte oss som deres leverandør av opplevelses turen. Vi ser fram til å ha dere med oss ut på tur ved neste anledning. Hilsen Trude og Roar

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse! Fekk mykje fisk, mykje krabbe, såg kval og spiste knallgod kongekrabbe ved kai.
Suveren service og vertskap!

Takk, vemundu
Turist-Varanger, Leder  på Sailing The Good Life, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Tusen takk for at dere valgte oss som leverandør for deres opplevelsesturer. Vi er fram til å seile ut igjen med dere. Mvh oss ombord på S/Y DET GODE LIV