En fantastisk opplevelse på alle måter! Vi fisket og dro kongekrabbeteine, begge deler med bra... les mer
En eventyrlig opplevelse med fisking av sei og torsk🐟et glimt av en hval, noen niser og mange... les mer
Utrolig flott krabbe- og fisketur på Varangerfjorden med Trude og Roar i Sailing the Good Life. Stor fisk på kroken og krabber i teina. Nydelig krabbemåltid med et flott vertskap.
Tusen takk for en hyggelig dag sammen med dere ute på Varangerfjorden. Vi ser fram til å ha dere med oss ut på seilas igjen ved en annen anledning. Hilsen Trude og Roar ombord på S/Y DET GODE LIV Det lille fartøy for de store opplevelser
Jeg anbefaler alle å ta denne turen. Det var en fantastisk opplevelse, med like flott vertskap!
God stemning hele veien! Attpåtil å få kjempestore sei og torsk i løpet av kort tid, og få se kongekrabbene bli hentet opp fra sjøen, lå det en nysgjerrig spekkhogger og kikka på båten i lang tid.
Over all forventning. Vi fikk også spist kongekrabbe i båten, og kosa oss skikkelig. Et veldig fint avbrekk.
Skal definitivt ta med familien og venner neste gang vi besøker finnmark.
Takk for oss!
Rebecka & Ingrid
Takk for turen. Flott vertsskap! Vi seilte til Bugøynes og fikk kongekrabbe på veien. Anbefales veldig! Utrolig hyggelige folk :)
Tusen takk for at dere valgte oss som leverandør av deres opplevelses tur. Hilsen Trude og Roar ombord på S/Y DET GODE LIV Det lille fartøy for de store opplevelser
Veldig hyggelig tur, fantastisk vertskap. Vi seilte over til Bugøynes og spiste kongekrabber på veien. Tusen takk for turen. Anbefales!
De ansatte byr virkelig på seg selv her, personlig, kunnskapsrik og engasjert.
De har et stort utvalg av turer, vi valgte krigshistorisk seilas, uforglemmelig opplevelse. Det at vi fikk se blant annet Springer, nise, knølhval og ikke minst finnhval på nært hold ble en stor bonus.
Prismessig er det så billig at jeg ikke kan skjønne at de kan tjene penger på dette, 1500 kroner for en tur på 12 timer med bare 6 gjester ombord gjør opplevelsen veldig personlig. De overfyller ikke båten som nettopp bidrar til at alle gjestene blir sett og ivaretatt. Skipperen Roar laget nydelig bacalao til en veldig rimelig penge.
I dag har vi vært med «Sailing the good life» på fisking av torsk og kongekrabbefangst. For en dag.
Først flere flotte torsker før ei knallfull krabbeteine møysommelig kom om bord etter hard arbeid. For å holde seg til konsesjonen måtte vi la et 40-talls kongekrabber benådes og sende dem tilbake til havet
Resten av dagens fangst ble aldeles nydelig servert vel tilbake i havn.
Stor takk til det førsteklasses vertskapet Trude og Roar.
En opplevelse for minneboka! Anbefales!
Tusen for at Dere valgte oss som leverandør for deres opplevelses-tur. Vi ser fram til å ta dere med ut på tokt igjen. Hilsen Trude og Roar ombord på det lille fartøy for de store opplevelser.