Terningkast sju! Seks venner fikk en fantastisk flott dag på sjøen med fisk og krabbe på kroken/i... les mer
En fantastisk opplevelse på alle måter! Vi fisket og dro kongekrabbeteine, begge deler med bra... les mer
Sailing The Good Life er dyktige folk som har seilt jorda rundt og har mye kunnskap. I følge 11 åringen vår, var det å styre båten og å se hvalen turens høydepunkt. Pappaen syntes det å få fisk på kroken var det mest spennende, mens jeg lot meg bli fasinert av kongekrabbene. Vi seilte tilbake og fikk servert kokt kongekrabbe. En herlig dag på sjøen i varmt, fint vær!
En superfin tur og bra opplegg, virkelig verdt pengene! Veldig god service og veldig trivelig vert 😃
Fantastisk tur fra Vadsø til Bugøynes, som tok litt over 5 timer. Det beste var at man fikk lov til å være med under seiling, samt under fortøyning. Fantastisk vær hadde vi også.
Nå seiler vi snart ut på nye opplevelser, velkommen tilbake, det var super hyggelig å seile med dere.
Hilsen oss ombord på S/Y DET GODE LIV "Det lille fartøy for de store opplevelser".
Vi hadde en helt fantastisk dag med hval og kongekrabbe på menyen. Lå i blikkstille vann og så på hvalen leke seg i timer. Nydelige folk med lokalkunnskap og masse gode historier. Anbefales!!
Tusen takk for at vi fikk dele opplevelsene med Dere.
Hilsen oss ombord på S/Y DET GODE LIV " Det lille fartøy for de store opplevelser"
Utrolig flott krabbe- og fisketur på Varangerfjorden med Trude og Roar i Sailing the Good Life. Stor fisk på kroken og krabber i teina. Nydelig krabbemåltid med et flott vertskap.
Tusen takk for en hyggelig dag sammen med dere ute på Varangerfjorden. Vi ser fram til å ha dere med oss ut på seilas igjen ved en annen anledning. Hilsen Trude og Roar ombord på S/Y DET GODE LIV Det lille fartøy for de store opplevelser
Jeg anbefaler alle å ta denne turen. Det var en fantastisk opplevelse, med like flott vertskap!
God stemning hele veien! Attpåtil å få kjempestore sei og torsk i løpet av kort tid, og få se kongekrabbene bli hentet opp fra sjøen, lå det en nysgjerrig spekkhogger og kikka på båten i lang tid.
Over all forventning. Vi fikk også spist kongekrabbe i båten, og kosa oss skikkelig. Et veldig fint avbrekk.
Skal definitivt ta med familien og venner neste gang vi besøker finnmark.
Takk for oss!
Rebecka & Ingrid