Terningkast sju

Terningkast sju! Seks venner fikk en fantastisk flott dag på sjøen med fisk og krabbe på kroken/i... les mer

Anmeldt 18. august 2024
eramsta
Oslo, Norge
En fantastisk opplevelse!

En fantastisk opplevelse på alle måter! Vi fisket og dro kongekrabbeteine, begge deler med bra... les mer

Anmeldt 13. juli 2022
julieejorgensen
Bergen, Norge

Anmeldt 10. juli 2021

En superfin tur og bra opplegg, virkelig verdt pengene! Veldig god service og veldig trivelig vert 😃

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, 266kaisab
Anmeldt 12. juni 2021

Fantastisk tur fra Vadsø til Bugøynes, som tok litt over 5 timer. Det beste var at man fikk lov til å være med under seiling, samt under fortøyning. Fantastisk vær hadde vi også.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Se_mot_nord
RoarB63, Owner på Sailing The Good Life, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2021

Nå seiler vi snart ut på nye opplevelser, velkommen tilbake, det var super hyggelig å seile med dere.
Hilsen oss ombord på S/Y DET GODE LIV "Det lille fartøy for de store opplevelser".

Anmeldt 4. juni 2021 via mobile enheter

Vi hadde en helt fantastisk dag med hval og kongekrabbe på menyen. Lå i blikkstille vann og så på hvalen leke seg i timer. Nydelige folk med lokalkunnskap og masse gode historier. Anbefales!!

Dato for opplevelse: mai 2021
Takk, Chrisssa
RoarB63, Owner på Sailing The Good Life, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2021

Tusen takk for at vi fikk dele opplevelsene med Dere.
Hilsen oss ombord på S/Y DET GODE LIV " Det lille fartøy for de store opplevelser"

Anmeldt 22. september 2020 via mobile enheter

Utrolig flott krabbe- og fisketur på Varangerfjorden med Trude og Roar i Sailing the Good Life. Stor fisk på kroken og krabber i teina. Nydelig krabbemåltid med et flott vertskap.

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, Windsurfern
Safari-Arctic, Leder  på Sailing The Good Life, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2020

Tusen takk for en hyggelig dag sammen med dere ute på Varangerfjorden. Vi ser fram til å ha dere med oss ut på seilas igjen ved en annen anledning. Hilsen Trude og Roar ombord på S/Y DET GODE LIV Det lille fartøy for de store opplevelser

Anmeldt 24. august 2020

Jeg anbefaler alle å ta denne turen. Det var en fantastisk opplevelse, med like flott vertskap!
God stemning hele veien! Attpåtil å få kjempestore sei og torsk i løpet av kort tid, og få se kongekrabbene bli hentet opp fra sjøen, lå det en nysgjerrig spekkhogger og kikka på båten i lang tid.

Over all forventning. Vi fikk også spist kongekrabbe i båten, og kosa oss skikkelig. Et veldig fint avbrekk.

Skal definitivt ta med familien og venner neste gang vi besøker finnmark.

Takk for oss!

Rebecka & Ingrid