Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
bem68
Vikersund, Norge
Anmeldelse av Scandic Vadsø
3,0 av 5 boblerAnmeldt 11. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Scandicvadso, Daglig lederScandic Vadsø, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 13. nov. 2018
Hei Bem68.

Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å skrive noen ord om oss.
Jeg ser at du ankom da vi byttet et rør som var sprunget lekk, og beklager at det ikke var vann før etter noen timer. Dette var vedligkehold som var nødvendig.
Da hotellet er gammelt kan det nok være litt lytt. Isolasjon mellom rom var kanskje ikke det beste i gamledager.
Hyggelig at du satte pris på frokosten, dette jobber vi hardt for at skal være av tipp topp karakter.

Ønsker deg en flott uke.

Tron Olsen
Acting General Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
    0.1 km fra Scandic Vadsø
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
      0.1 km fra Scandic Vadsø
      • Agoda.com
      16.6 km fra Scandic Vadsø
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      • Agoda.com
      0.6 km fra Scandic Vadsø
      • Expedia.com
      • Scandic Hotels
        kr 1 921
      • Hotels.com
      0.0 km fra Scandic Vadsø
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Bli belønnet med One Key
      • Booking.com
      • ZenHotels.com
        kr 1 894
      • Hotels.com
      40.0 km fra Scandic Vadsø
      Gratis Wi-Fi
      Restaurant
      Bli belønnet med One Key
      • Booking.com
      • ZenHotels.com
        kr 1 036
      • Hotels.com
      40.1 km fra Scandic Vadsø
      Gratis Wi-Fi
      Restaurant
      Bli belønnet med One Key
      • Booking.com
      • ZenHotels.com
        kr 845
      • Hotels.com
      40.2 km fra Scandic Vadsø
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Bli belønnet med One Key
      • Booking.com
      • ZenHotels.com
        kr 1 321
      • Hotels.com
      40.3 km fra Scandic Vadsø
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      getlstd_property_photo
      kr 2 592
      • Booking.com
      • Hotels.com
      • Expedia.com
        kr 2 592
      46.5 km fra Scandic Vadsø
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      Se flere hoteller i Vadsø
      Anmeldelser (240)
      Filtrer anmeldelser
      240 resultater
      Vurdering fra reisende
      47
      83
      65
      28
      17
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      47
      83
      65
      28
      17
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      5661 av 240 anmeldelser
      Anmeldt 7. november 2018

      Dato for oppholdet: november 2018
      • Reisetype: Reiste på forretningsreise
        • Verdi
        • Sted
        • Sovekvalitet
        • Rom
        • Renslighet
        • Service
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      AnitaS5461, General Manager på Scandic Vadsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
      Anmeldt 24. september 2018

      Jeg hadde bestilt ett superior rom, som koster noe mer enn ett vanlig enkelt rom, med at det var kun dette som var ledig i perioden. Da jeg fikk rommet, så var det ingenting som tydet på at dette var ett superior rom jeg fikk, rommet var lite og trangt. Prisen stilte ikke opp til rommet og forventningene.

      Dato for oppholdet: september 2018
      • Reisetype: Reiste på forretningsreise
        • Verdi
        • Sted
        • Sovekvalitet
        • Rom
        • Renslighet
        • Service
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Takk, Inakd
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      AnitaS5461, General Manager på Scandic Vadsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2018

      Hei Inakd.

      Først vil jeg takke for at du har skrevet noen ord om oss på Tripadvisor. Selv det denne gangen ikke var av det positive salget, er jeg glad du tok deg tid. Jeg har forsøkt å finne deg i vårt system, men det har jeg ikke klart. Det er slik at våre rom er små og trange og jeg jobber nå med å få endret romkategoriene våre, da det noe misvisende. Jeg forstår at man regner med et større rom når man velger Superior, da dette er vanlig på de fleste hoteller. Jeg håper du kan ta direkte kontakt med meg, neste gang du kommer til Vadsø. Da skal jeg påse at du får et bedre rom, dersom kapasiteten tilsier dette.
      Jeg håper jeg hører fra deg, og ta gjerne kontakt dersom det skulle være noe annet jeg kan hjelpe meg.

      Med vennlig hilsen
      Tron Olsen
      Acting General Manager.

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 10. september 2018

      Dato for oppholdet: august 2018
      • Reisetype: Reiste med familie
        • Verdi
        • Sted
        • Sovekvalitet
        • Rom
        • Renslighet
        • Service
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      AnitaS5461, General Manager på Scandic Vadsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2018

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
      Anmeldt 24. august 2018

      Dato for oppholdet: august 2018
      • Reisetype: Reiste på forretningsreise
        • Verdi
        • Sted
        • Sovekvalitet
        • Rom
        • Renslighet
        • Service
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anita S, General Manager på Scandic Vadsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2018

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
      Anmeldt 30. juli 2018

      Ved ankomst og avreise et positivt møte med de ansatte. Hyggelige og hjelpsom betjening, flott rom og et fantastisk frokostbord. Enkle parkerings muligheter. Kommer mer -enn gjerne tilbake.
      Anbefales 😄

      Dato for oppholdet: juli 2018
      • Reisetype: Reiste med familie
        • Verdi
        • Sted
        • Sovekvalitet
        • Rom
        • Renslighet
        • Service
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Takk, vibeke822
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anita S, Manager på Scandic Vadsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018

      Hei Vibeke.

      Takk for at du tok deg tid til å legge igjen så flotte ord om oss på TripAdvisor. Det setter vi stor pris på.Jeg skal påse at alle ansatte får lese din tilbakemelding.

      Ønsker deg en fortsatt god sommer

      Tron Olsen
      Hotel Manager

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Vis flere anmeldelser