Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Booking.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (209)
Filtrer anmeldelser
209 resultater
Vurdering fra reisende
39
77
59
22
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
39
77
59
22
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 209 anmeldelser
Anmeldt 20. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Tron Olsen, General Manager på Scandic Vadsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Sammen med et vennepar har vi hatt en rundtur i Finnmark og har overnattet på Scandic hoteller i Kirkenes, Karasjok, Alta, Honningsvåg og Vadsø, tilsammen ni netter. Hotellet i Vadsø kom desidert dårligst ut. Vi ble tildelt rom der bad/toalett var i svært dårlig forfatning, og vi måtte få byttet rom. Hvorfor hotellet tildeler så dårlige rom når de har bedre ledige, er en gåte.
Frokosten var heller ikke bra. Andre dagen ble det delt ut frokostposer i resepsjonen (!) , men uten tallerken og glass. Bemanningen denne morgenen var på et lavmål, kun en person betjente både resepsjon og frokostområde.
Vi forstår at coronasituasjonen er krevende for bransjen, men dette var ikke bra Scandic Vadsø. Hotellene i Kirkenes , Karasjok og Honningsvåg hadde en helt annen tilnærming til utfordingene.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, torlorangandersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tron Olsen, General Manager på Scandic Vadsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei Torlorangandersen.

Dette var trist lesing, og jeg må få beklage.

Jeg har forsøkt å finne din booking, men siden jeg ikke vet når du bodde er det vanskelig for meg å sjekke opp hva som har skjedd.
Det stemmer at vi har hatt utfordringer med bemanning, da det har vært permitteringer og ferieavvikling. Noe som dessverre slo litt uhelding ut noen dager.
Vi ble overrasket over den flotte responsen nordmenn gav reiselivet i nord, og dette gav dessverre noen utfordringer.
Om dette var tilfelle med deres opphold kan jeg ikke svare for, men jeg er glad dere gir oss tilbakemeldingen. Og jeg må få beklage igjen deres opplevelse.
Jeg hadde satt pris på om dere tok kontakt med meg, slik at jeg kan får gått igjennom det som skjedde.

Med ønske om en fortsatt god sommer.

Tron Olsen
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Voksent par bodde en natt på gjennomreise. Hyggelig personale fra resepsjon til frokostsal. Rommet var lite og badet nærmer seg renovering. Greit hotell for en natt God frokost til tross for kornabegrensninger.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Runardo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tron Olsen, General Manager på Scandic Vadsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei Runardo.

Takk for dine 3 stjerner etter ders opphold hos oss. Vi setter pris på dine tilbakemeldinger.

Tron Olsen
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 29. juni 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Scandicvadso, General Manager på Scandic Vadsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser