Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Haymarket1
Troms, Norge
Anmeldelse av Scandic Vadsø
1,0 av 5 boblerAnmeldt 3. sep. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tron Olsen, General ManagerScandic Vadsø, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. sep. 2020
Hei Fizzy54
Dette var trist lesing.

Hotelsjefen vet jeg ikke hvem du sikter til, da den siste hotelsjefen fortsatt er her, men i en annen stillng.

Frokosten er nok ikke som den var da det er smittevernsregler å følge, og dette påvirker vår normale frokost.

Rommene skal ikke være støvete, og stikkontakten skal selvsakt sitte fast. Det er vanskelig for meg å følge opp din tilbakemedling, da vi ikke har hatt noen gjest med ditt brukernavn.

Badene på våre standard rom er små, det legger vi ikke skjul på. Så om du har hatt standard rom før, er størrelsen den samme på alle rommene. Utformingen er forskjellig og skaper selvsagt en opplevelse av at noen av de er mindre enn andre.

Jeg hadde satt stor pris på om du tok kontakt direkte med meg, slik at jeg kan følge opp din tilbakemelding.

Ser frem til å høre fra deg.

Tron Olsen
Direktør.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
    0.1 km fra Scandic Vadsø
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
      0.1 km fra Scandic Vadsø
      • Agoda.com
      16.6 km fra Scandic Vadsø
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      • Agoda.com
      0.6 km fra Scandic Vadsø
      • Expedia.com
      • ZenHotels.com
        kr 1 796
      • Hotels.com
      0.0 km fra Scandic Vadsø
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      • Expedia.com
      • ZenHotels.com
        kr 1 637
      • Hotels.com
      40.0 km fra Scandic Vadsø
      Gratis Wi-Fi
      Restaurant
      • Expedia.com
      • ZenHotels.com
        kr 1 073
      • Hotels.com
      40.1 km fra Scandic Vadsø
      Gratis Wi-Fi
      Restaurant
      Bli belønnet med One Key
      • Booking.com
      • ZenHotels.com
        kr 883
      • Hotels.com
      40.2 km fra Scandic Vadsø
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      kr 1 340
      • Booking.com
      • ZenHotels.com
        kr 1 231
      • Expedia.com
      40.3 km fra Scandic Vadsø
      Gratis Wi-Fi
      Gratis parkering
      • Expedia.com
      • Hotels.com
      • Priceline
      44.6 km fra Scandic Vadsø
      Gratis parkering
      Restaurant
      Se flere hoteller i Vadsø
      Anmeldelser (241)
      Filtrer anmeldelser
      241 resultater
      Vurdering fra reisende
      47
      83
      66
      28
      17
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      47
      83
      66
      28
      17
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      3439 av 241 anmeldelser
      Anmeldt 20. august 2020

      Dato for oppholdet: august 2020
        • Verdi
        • Sted
        • Sovekvalitet
        • Rom
        • Renslighet
        • Service
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Tron Olsen, General Manager på Scandic Vadsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020
      Google-oversetting

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
      Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

      Sammen med et vennepar har vi hatt en rundtur i Finnmark og har overnattet på Scandic hoteller i Kirkenes, Karasjok, Alta, Honningsvåg og Vadsø, tilsammen ni netter. Hotellet i Vadsø kom desidert dårligst ut. Vi ble tildelt rom der bad/toalett var i svært dårlig forfatning, og vi måtte få byttet rom. Hvorfor hotellet tildeler så dårlige rom når de har bedre ledige, er en gåte.
      Frokosten var heller ikke bra. Andre dagen ble det delt ut frokostposer i resepsjonen (!) , men uten tallerken og glass. Bemanningen denne morgenen var på et lavmål, kun en person betjente både resepsjon og frokostområde.
      Vi forstår at coronasituasjonen er krevende for bransjen, men dette var ikke bra Scandic Vadsø. Hotellene i Kirkenes , Karasjok og Honningsvåg hadde en helt annen tilnærming til utfordingene.

      Dato for oppholdet: juni 2020
      Reisetype: Reiste med venner
      Takk, torlorangandersen
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Tron Olsen, General Manager på Scandic Vadsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

      Hei Torlorangandersen.

      Dette var trist lesing, og jeg må få beklage.

      Jeg har forsøkt å finne din booking, men siden jeg ikke vet når du bodde er det vanskelig for meg å sjekke opp hva som har skjedd.
      Det stemmer at vi har hatt utfordringer med bemanning, da det har vært permitteringer og ferieavvikling. Noe som dessverre slo litt uhelding ut noen dager.
      Vi ble overrasket over den flotte responsen nordmenn gav reiselivet i nord, og dette gav dessverre noen utfordringer.
      Om dette var tilfelle med deres opphold kan jeg ikke svare for, men jeg er glad dere gir oss tilbakemeldingen. Og jeg må få beklage igjen deres opplevelse.
      Jeg hadde satt pris på om dere tok kontakt med meg, slik at jeg kan får gått igjennom det som skjedde.

      Med ønske om en fortsatt god sommer.

      Tron Olsen
      General Manager

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 20. juli 2020

      Voksent par bodde en natt på gjennomreise. Hyggelig personale fra resepsjon til frokostsal. Rommet var lite og badet nærmer seg renovering. Greit hotell for en natt God frokost til tross for kornabegrensninger.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      1  Takk, Runardo
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Tron Olsen, General Manager på Scandic Vadsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

      Hei Runardo.

      Takk for dine 3 stjerner etter ders opphold hos oss. Vi setter pris på dine tilbakemeldinger.

      Tron Olsen
      General Manager

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 7. juli 2020

      Dato for oppholdet: juli 2020
        • Verdi
        • Sted
        • Sovekvalitet
        • Rom
        • Renslighet
        • Service
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 29. juni 2020

      Dato for oppholdet: juni 2020
      • Reisetype: Reiste med venner
        • Verdi
        • Sted
        • Sovekvalitet
        • Rom
        • Renslighet
        • Service
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Scandicvadso, General Manager på Scandic Vadsø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2020

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
      Vis flere anmeldelser