Vio.com
Booking.com
Priceline
Se alle 8 tilbud
Anmeldt 15. juni 2019 via mobile enheter

Ankom hotellet sent om kvelden og før jeg bestilte rommet spurte jeg om sengen, da jeg har store kroppslige plager.

Vedkommende viste meg rommet, jeg sjekket sengen og var litt i tvil om jeg skulle få sove. Men da ble jeg tilbydd ekstra madrasser, slik at jeg skulle klare å få sove så bra som mulig.

Og det var flott, fikk sove noen timer og for meg er det helt flott. Og det var også stille og fredelig.

Hotellets bygningsmasse er av den eldre sorten, men med slik service gikk det helt fint.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Bjlunga
Frode J F, Eier på Vadso Fjordhotell AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Virkelig flott å høre at vi har innfridd dine behov og forventninger.

Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Liten og koselig hotell med unik atmosphere. Ligger noen 100 meter fra sentrum i rolige omgivelser med fantastisk utsikt. Til tross av sin gammelt bygg og som antok stil, opplevde vi at hotellet var rent, ryddig, sengene var kjempe gode å sove i, og ikke minst utrolig hyggelig og hjelpsom personale. Frokost var også variert og inneholder nok variasjon til en hver smak. Hotell i hyggelig prisklasse!!!

Dato for oppholdet: november 2018
1  Takk, svits2014
Anmeldt 23. august 2018

Hotellet ligger på øya rett ved byen (7min å gå). Fin utsikt mot byen og indre deler av havna. (om du har rom mot sør)
Hotellet består av gamle Moelven -braker. Noe som gjø det veldig lytt mellom rommene og ut mot gang. Det er en veldig enkel standard med små rom og trange bad. Sengene var helt grei, men litt smal (75cm). Det var rent og greit. Frokosten var som rommet liten. Og meget enkel. Synes man kan forlange litt med for en pris på kr1095

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sovekvalitet
    • Rom
1  Takk, Leif W
Anmeldt 17. september 2017

Bodde her i 3 dager. Hotellet ligger fint til på øya, kun en kort spasertur til Vadsø by.
Veldig gode senger og hyggelig betjening. Grei og enkel frokost. Rommet var rent og pent, men badet er slitt, men det har hotellet informert om og oppussing kommer etter hvert.

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
1  Takk, Terje V
Anmeldt 5. juli 2017

Fin beliggenhet nært byen og nært til turområde. God frokost, gode senger. God service, trivelig personale. God rengjøring. Dårlig avgrensing av dusjområdet på badet. TV apparatet hadde litt dårlige bilder.

Romtips: Utsikt mot byen i andre etasje.
Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste som et par