Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales!”
Anmeldelse av Pals matopplevelser

Pals matopplevelser
Vurdert som nr. 2 av 8 Restauranter i Vadsø
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Nydelige torsketunger og kokt laks! Gode porsjoner, trivelig betjening. Vi vil bare spise her når vi er i Vadsø!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, reinveien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (38)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 38 anmeldelser

Anmeldt 10. mars 2020

Har gode og rause lunsjalternativer, men jeg vil fremheve stedet som serverer "husmannskost" basert på sesongbaserte råvarer, for eksempel "mølje" det vil si fersk skrei, rogn og lever. Uformell stemning.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, halgeirr2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Veldig godt sted for en skikkelig lunsj. Bestilte bakt potet. Var mye mat. Og du må sette den sammen selv.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 830stineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2019 via mobile enheter

Spiste kjempegod reinsdyrbiff i går. God mat og stor porsjon. Kan anbefales! Skal prøve torsketunger der i dag.

Dato for besøk: november 2019
Takk, aldor51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2019 via mobile enheter

Anbefales på det sterkeste! En kjøtt og en fiskerett til dagens middag hver dag. Jeg spiste røkt hyse der i dag. Den var perfekt tilberedt med gulrotstuing , poteter og bacon.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Gryktkkeliky
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pals matopplevelser, så også på

 
Bugøynes, Sør-Varanger
 

Har du vært i Pals matopplevelser? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din