Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Velkommen til bords”
Anmeldelse av Pals matopplevelser

Pals matopplevelser
Vurdert som nr. 1 av 10 Restauranter i Vadsø
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Spiste middag med vennepar som visste om stedet fra tidligere. Det var en god meny med «husmannskost» så valget var ikke lett. Følget valgte 3 X reinbiff og 1 X varangerlaks. Alle var fornøyde. Ikke noe dill og dall - god mat når det er hva du vil ha.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, RolfH682
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 40 anmeldelser

Anmeldt 18. august 2020

Vi var tilfeldig på en butikk i Vadsø, for vi var på utkikk etter noe tur utstyr. Så jeg spurte de som jobbet der om dem hadde en anbefaling der man får kjøpt god lunsj og først de nevner er Påls matopplevelse. Dette slo ikke feil, her var det så hjemmekoselig og god mat, som jeg anbefaler å spise her. Jeg spiste selv elg og min forlovede spiste reinsdyr. Du vil ikke angre på å gå spise her

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Hans Ole S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020

Om du er glad i torsketunger med den genuine smaken, så er Påls matopplevelser virkelig å anbefale. Deilig mat og hyggelig betjening i trivelige lokaler.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bj_rnarvidm2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Nydelige torsketunger og kokt laks! Gode porsjoner, trivelig betjening. Vi vil bare spise her når vi er i Vadsø!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, reinveien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. mars 2020

Har gode og rause lunsjalternativer, men jeg vil fremheve stedet som serverer "husmannskost" basert på sesongbaserte råvarer, for eksempel "mølje" det vil si fersk skrei, rogn og lever. Uformell stemning.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, halgeirr2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pals matopplevelser, så også på

 
Bugøynes, Sør-Varanger
 

Har du vært i Pals matopplevelser? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.