Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kunden bestemmer ikke”
Anmeldelse av Meieriet Restaurant

Meieriet Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 7 Restauranter i Vardø
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. september 2021

Var innom for en middag. Slitt lokale, lite innbydende både fra utsiden og innvendig.
På menyen sto det bl.a. hvalbiff. Tenkte jeg skulle smake det. På menykartet sto det medium stekt men jeg tenkte det ordner kjøkkenet. Når jeg bestilte retten fikk jeg beskjed om at de bare serverte den medium stekt. Jeg spurte pent om å få den godt stekt men det fikk jeg ikke. Forklaring: kokken stekte ikke kjøtt godt stekt!! Prøvde meg med om det ikke var kunden som bestemte var svaret kontant NEI. Måtte da bestille biffsnadder som får terningkast 3. Og kjøttet i biffsnaddret var godt stekt!!! Besøker ikke det stedet mer.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, okf123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 23 anmeldelser

Anmeldt 24. august 2021

Ble tatt imot på en hyggelig måte. Fikk servert mat selv om kjøkkenet var stengt for kvelden. Nydelig fish and chips. Rommet var helt ok med gode senger. Egg og bacon til frokost, som ble laget og servert rykende fersk. Nystekt vaffel som en overraskelse etterpå. Vertskapet slo av en prat og gjorde oppholdet minneverdig.

Dato for besøk: august 2021
Takk, ElinAnnaH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig opphold på meieriet - enkelt sted - store rom og fint bad. Få rom, så bestill i god tid. Drives av et veldig serviceorientert ektepar, fikk gode anbefalinger og hyggelig prat. Møreste hvalkjøttet du kan tenke deg, og nydelig krydret stekt hyse. Bestilte frokost dagen i forveien og wow - solide porsjoner.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, astrids46
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021

Biffmedaljongen jeg spiste i dag er det møreste kjøttet jeg har kjent.sammen med bakt potet og løk. Kjøttet får 6 av 6. Betjeningen veldig hyggelig og fortalte hva vi burde se i Vardø. Veldig vennlige.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 890livl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2019 via mobile enheter

Spiste middag her. God mat og hyggelig betjening. Flott atmosfære som var bygget på et tema rundt film.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, JanAasnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Meieriet Restaurant, så også på

 

Har du vært i Meieriet Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.