arg02
Oslo, Norge
Anmeldelse av Vardø Hotel
4,0 av 5 boblerAnmeldt 17. juni 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: mai 2022
Romtips: Grei parkering utenfor hotellet.
Facade/entrance
10.4 km fra Vardø Hotel
Go to your Happy Price
0.3 km fra Vardø Hotel
0.0 km fra Vardø Hotel
58.9 km fra Vardø Hotel
We have two jacuzzi's which we rent out, to make  our guests stay extra enjoyable!
58.9 km fra Vardø Hotel
    72.6 km fra Vardø Hotel
    72.8 km fra Vardø Hotel
    Se flere hoteller i Vardø
    Anmeldt 14. mai 2022 via mobile enheter

Vi Booket rom med «utsikt» hvor vi fikk utsikt inn i en grushaug i bakgården. Gode senger var pluss.
    Frokosten var helt ok, dårlig/ingen påfyll av pålegg og egg.
    Bemanningen var ok og lite imøtekommende, men fikk gode tips om severdigheter som vi besøkte.

Dato for oppholdet: mai 2022
    Takk, Sunshine28473645617
    Anmeldt 19. oktober 2019 via mobile enheter

En fin resturant som har en fin meny med både fisk og kjøtt. Vi hadde bacalao og reinsdyrsfilet. Begge rettene var veldig gode. Dessert var is bla hjemmelaget rabarbrais:-) mektig men god is:-) Kan anbefales, og bør besøkes hvis en vil smake god mat. Betjeningen var veldig hyggelig og imøtekommende.

Dato for oppholdet: oktober 2019
    2  Takk, b_rrel
    Anmeldt 27. august 2019

Vi tilbrakte en natt her. Var fornøyd med stort sett alt. Satt extra pris på bodylotion og vaskeklut på badet, tomt kjøleskap ( istedenfor minibar) og vannkoker på rommet. Endelig et hotellrom med TO lenestoler, bravo!
    Frokosten var god og den finske damen som ordnet den var meget snill og hjelpsom.
    Det var en liten minus.
    Det ene taklys fungerte ikke og det manglet leselampe ved den ene seng.

Romtips: Rom helst mot havet.
    Dato for oppholdet: august 2019
    2  Takk, nyuszikajesper
    Anmeldt 7. august 2019

God utsikt over havna i Vardø. Hotellet bærer preg av at det er gammelt og slitt, men noe er under opppuusing. Hyggelig betjening og rene rom, det var det helt ok. Fin opplevelse med grei avstand til det meste.... Gode parkeringmuligheter.

Dato for oppholdet: august 2019
    Takk, Helene R
    Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Som så mange andre skriver, er hotellet litt slitt, men flere rom og restauranten er relativt nyoppusset. Bodde her en natt og det var greit nok, sov ikke bra, men det er sikkert ikke hotellets skyld.
    Middagen er god, mye å velge mellom, men frokosten står ikke i samme stil. Enkel, men tilstrekkelig.

Dato for oppholdet: juli 2019
    1  Takk, SveinJ