God mat og hyggelig betjening og ikke minst rask levering for den sultne I selveste Vardø! Anbefales varmt
Eneste åpne café i Vardø da vi kom på en søndag. Så ikke ut som allverden, men serverte kald øl og veldig bra fish and chips. Rent, pent og raskt. Dette er verdt et besøk
et-familiested-med-god-asian-mat-noe-for-en-hver-smak-ligger-ved-gamke-årsether-i-strandgaten-og-like-ved-det-gamle-barnehjemmet
En helt grei asiatisk restaurant, med veldig hyggelig betjening. Et tips er å bestille pølser og chips til barna hvis de liker det -
Står ikke på menyen men har det.
Vi var innom for lunsj og fikk god service og god mat. Hadde fersk fisk på menyen. Fine og ordentlige lokaler. Kan anbefales.