“Bodøs beste resturant🍔”
Anmeldelse av Gatsby Burger & Bar

Gatsby Burger & Bar
Vurdert som nr. 16 av 88 Restauranter i Bodø
Beskrivelse: Burgers - Cocktails - Games På Gatsby serverer vi dere fantastiske burgere og drikke! Våre cocktails er invitert med friske urter og mixet sammen for å gi en frisk og naturlig smak. Liker du digital dart? VI har det nyeste av dart systemer som er perfekt for venner og grupper!
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat, gode drinker, kort ventetid og ikke minst utrolig bra service👍🏽 anbefales på det sterkeste🙋🏼‍♀️

Dato for besøk: november 2018
Takk, karolinea877

Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Fredagsrttermiddag, Full restaurant. Hyggelig betjening. Kjapp servering. Nydelige hamburgere. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Havar56
Anmeldt 1. oktober 2018

Jeg syntes burgeren jeg fikk var god, men milkshaken var helt fantastisk. verdt et besøk hvis du er sulten.

Takk, HildeN192
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Har spist her 4 ganger hittil, og har alltid blitt like skuffet. Chipsen de har er god, men burgerene har enten ikke noe smak, eller ikke noe god smak. Forsøkte også og dra hit for å spise dessert, da fikk jeg servert en elendig ostekake med så og si kun kakesmuler på toppen, og en intens sitrussmak som verken jeg eller samboeren min likte. Bestilte også en helt vanlig kaffe latte, som var kald når den ble servert. Anbefales virkelig ikke, dersom du skal ha en burger i Bodø ville jeg heller dratt til et annet sted.

Takk, emils955
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Første som skjer er at jeg ikke blir fulgt til bordet. Andre som skjer er at jeg sitter der i over 20 minutter uten at noen tar bestillingen min. Da jeg gikk bort til en kelner og sa at jeg hadde sittet i 20 min klar til å bestille var det såvidt han reagerte. Jeg gikk i frykt for hvor lang tid det ville ta å få maten. Takk for vannet. Kommer ikke tilbake.

Takk, AneVM

Reisende som så på Gatsby Burger & Bar, så også på

Har du vært i Gatsby Burger & Bar? Del dine erfaringer!