“Ventet over en time på maten.”
Anmeldelse av Gatsby Burger & Bar

Gatsby Burger & Bar
Vurdert som nr. 17 av 91 Restauranter i Bodø
Beskrivelse: Burgers - Cocktails - Games På Gatsby serverer vi dere fantastiske burgere og drikke! Våre cocktails er invitert med friske urter og mixet sammen for å gi en frisk og naturlig smak. Liker du digital dart? VI har det nyeste av dart systemer som er perfekt for venner og grupper!
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Ventet over en time på maten. Når den endelig kom var den ene burgeren ikke stekt og den andre var alt for røkt.

4  Takk, mreinsnes

Anmeldt 9. juli 2020

Etter at vi hadde ventet i 60 minutter på maten fikk vi kalde burgere og fries. Ventet i det minste en beklagelse da vi sa fra, men servitøren ignorerte vår klage.

3  Takk, Annejoer
Anmeldt 29. juni 2020

Dette var på uteserveringen med foodtruck. Vi bestilte burgere og fries, og ventet i over en time på å få maten, grunnet innkjøringsproblemer med teknologien. Både burger og fries (vanlig og søtpotet) var utmerket da vi endelig fikk maten. I tillegg fikk vi gratis drikke som plaster på såret for den lange ventetiden. Vi hadde heldigvis god tid og været var strålende, så takket være god service sitter vi igjen med en fin opplevelse.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, IngvilBg
Anmeldt 17. mars 2020 via mobile enheter

Veldig fornøyd med å spise god mat her med noe godt i glasset på si. Hyggelig betjening og god service.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, 6lack
Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

Stort utvalg burgere. Smakte meget godt!
Trivelig atmosfære. Originalt shuffleboard med resultattavle.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, 720fredrikr

Reisende som så på Gatsby Burger & Bar, så også på

Har du vært i Gatsby Burger & Bar? Del dine erfaringer!