Altså, må få lov til å rose den ansatte👌🏼 Utrolig flink og hyggelig, og sinnsykt god med... les mer
Flinke og hyggelige folk, kul simulator, vel verdt tiden og pengene. Vi har vært der 2 ganger... les mer
Her fikk vi virkelig prøvd oss. Meget dyktig instruktør. Dette var som å fly. Rimelig var det også. Anbefales.
Hei, og takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake ved en senere anledning:-)
Kristin Konradsen, Newton Flight Academy
Veldig bra opplevelse. Trivelig instruktør, som forklarte veldig bra. Fikk reise hvor vi ville, og en realistisk tur. Anbefales, ihvertfall for litt eldre barn.
Hei, så gøy at dere hadde en fin opplevelse hos oss. Velkommen tilbake ved en senere anledning!
Kristin Konradsen
Newton Flight Academy
Anbefales på det sterkeste å prøve dette! Morro for store og små! Veldig flink instruktør Halvtimen gikk veldig fort, prøves gjerne igjen
Hei, så gøy at dere hadde en fin opplevelse hos oss. Velkommen tilbake!
Newton Flight Academy
Et ferieminne våre barn vil huske! God srrvice fra postive og tålmodige Julie! Anbefales for alle med barn/undom!
Hei, så gøy å høre at dere hadde en fin opplevelse hos oss. Dere er velkommen tilbake ved en senere anledning!
Med hilsen
Kristin
Det er ikkje alle som får oppfylt gutedraumen om å fly. No kan ein vere nokså nære å gjere det i simulatoren i Bodø. Utan nemnande risiko ut over skamma over å styrte noko nær heimplassen. Når ein blir for nysgjerrig på naturen kringom og gløymer instrumenta. Men så får ein nye sjanser. Med god instruksjon
Hei Øyvind!
Tusen tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Veldig gledelig at du hadde en fin opplevelse hos oss. Velkommen tilbake:-)
Beste hilsener og Godt Nyttår
Dette var vært turen fra Kroksadelva. Veldig god instruksjon, og naturlige flyopplevelser. For en nybegynner litt av en utfordring. Følelsen av å fly var veldig ekte.
Heisann!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Håper se deg igjen hos oss.
Riktig god Jul til deg og dine:-)