Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (38)
Filtrer anmeldelser
38 resultater
Vurdering fra reisende
0
7
5
10
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
0
7
5
10
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 38 anmeldelser
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Vi sov i telt her fordi vi ikke rakk fergen til Moskenes. Det var egentlig helt greit, fordi her var det kjempekoselig! Vi gikk til svaberget utenfor campingen og lagde middag på primus - anbefales. Teltplassen var helt ok, men det kunne vært mer lagt opp til hver og en plass. Det var litt mer sånn at du bare tok en plass på gressletta. Doene var rene, det var et stort kjøkken der med flere vasker og utsikten var fantastisk. Dette er en av de største campingene vi var på, og litt vel mye folk for oss.

Dato for oppholdet: juli 2020
2  Takk, kjersti0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Campingplassen har en superfin beliggenhet, nært sentrum, havet og naturen ~ men mangler alt annet. Lekeplassen for ungene var gjengrodd, resepsjonen er kun åpen mellom 10-14, og sanitæranlegget er nedslitt og stygt. Ene dagen var det tomt for både toalett og tørkepapir tidlig ettermiddag, og det ble ikke fylt på før dagen etter, når vi klagde i resepsjonen fikk vi til svar at dette skyldes at gjester stjeler papiret (!!).

Dato for oppholdet: juli 2020
2  Takk, moniithe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

I utgangspunktet en helt grei plass. Mangler litt på vedlikehold , burde vært lenger åpningstider i resepsjonen og gjerne litt utsalg av brus / is ol. Det var mye søppel i og rundt søppelkonteiner og søppelstativer. Fin beliggenhet , forholdsvis kort vei til sentrum , rett ved flyplassen så noe støy fra fly i Take off.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, trond116
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Dette er en av de dårligste campingplassene vi har besøkt. Eneste pluss er at det er gangavstand til City Nord, der du finner det du trenger. Servicehuset vaskes to ganger i uka, selv om det er restriksjoner ang Covid-19. Dette er for dårlig, og skal du på toalettet kan det være greit å ta med eget toalettpapir, for det er mangelvare på alle toalettene......

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, britthjelle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

Nedslitt og gammel hytte de har prøvd å pynte på med maling. Det er ustelt ute og ser ut som en åker over alt.
Hytta er urenslig, det er søplete i skuffer og skap og i den ene tallerken så det ut som det lå dyr. Ikke engang bikkja vil inn.
Jeg vasker ikke møkk etter andre og etterlater meg hytta som jeg fikk den.
Anbefaler ingen og leie hytte her. Dyr var den også.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Tonje K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser