Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (36)
Filtrer anmeldelser
36 resultater
Vurdering fra reisende
0
6
4
10
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
0
6
4
10
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 36 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Dette er den værste opplevelsen innen norsk camping vår familie har vært med på. Campingplassen bærer preg av 0 vedlikehold de siste 10-15 årene. Renhold er fraværende, det samme med smitteverntiltak. I stedet for å fikse ting på campingen så setter de opp skilt med «out of order» etter hvert som ting trengs vedlikehold. Toalettanlegg har toaletter som lekker og mange lyspærer som mangler så du sitter i mørket på do. Du må be om påfyll av såpe og toalettpapir i en resepsjon som skal være bemannet, men den ene personen som jobber der er stort sett ute av bygget for å vaske hytter. Lekeanlegget er på grensen til livsfarlig. Synes det er merkelig at det ikke finnes noen kontrollorgan som kan kreve en viss standard for helsemessig drift av en campingplass. Om det finnes, bør de ta seg et besøk på Bodøsjøen Camping. Jeg anbefaler heller å fricamper i nedoverbakke enn å betale 300kr natt for å campe her. Synes faktisk karakter 1 er for høyt å gi, men det var det eneste alternativet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Jacobsen78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Kom på kvelden og orket ikke sette opp teltet så ba om hytte. Hytte 32 var eneste ledige, vi bad om to netter, heldigvis var det bare ei natt ledig. (Vi tok inn på hotell dagen etter). Begynte å støvsuge madrassene, og heldigvis hadde vi våre egne lakener å legge over. (Bildene viser lakene etter at jeg har forsøkt å støvsuge dem). Det luktet kloakk på badet og vinduet stod åpent da vi kom. Var umulig å få ned håndtaket da vi forsøkte å stenge vinduet for natten så det ikke skulle bli så kalt. Det var ingen propp for å sette i oppvaskkummen da jeg skulle vaske opp koppene. Det var heller ingen vaske sleiv så måtte ligge på kne for å vaske gulvene. Tok kopp tuen i vinduskarmen og sjekk bildet hvordan den såg ut. Fikk en anelse om at hyttene kunne vært brukt til asylmottak, og ved å Google litt på gamle avisoppslag så stemte det. Tenker at disse hyttene bør rives og nye settes opp. Ps! Pulveret i brannslukkingsapparatet er forsteinet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Utfordreren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Campingplassen har en superfin beliggenhet, nært sentrum, havet og naturen ~ men mangler alt annet. Lekeplassen for ungene var gjengrodd, resepsjonen er kun åpen mellom 10-14, og sanitæranlegget er nedslitt og stygt. Ene dagen var det tomt for både toalett og tørkepapir tidlig ettermiddag, og det ble ikke fylt på før dagen etter, når vi klagde i resepsjonen fikk vi til svar at dette skyldes at gjester stjeler papiret (!!).

Dato for oppholdet: juli 2020
2  Takk, moniithe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Dette er en av de dårligste campingplassene vi har besøkt. Eneste pluss er at det er gangavstand til City Nord, der du finner det du trenger. Servicehuset vaskes to ganger i uka, selv om det er restriksjoner ang Covid-19. Dette er for dårlig, og skal du på toalettet kan det være greit å ta med eget toalettpapir, for det er mangelvare på alle toalettene......

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, britthjelle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

Nedslitt og gammel hytte de har prøvd å pynte på med maling. Det er ustelt ute og ser ut som en åker over alt.
Hytta er urenslig, det er søplete i skuffer og skap og i den ene tallerken så det ut som det lå dyr. Ikke engang bikkja vil inn.
Jeg vasker ikke møkk etter andre og etterlater meg hytta som jeg fikk den.
Anbefaler ingen og leie hytte her. Dyr var den også.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Tonje K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser