En flott og trivelig plass, nydelig mat, hyggelig og serviceinnstilte personale, et godt utvalg av ølsorter
94–98 av 279 anmeldelser
Hyggelig hverdagsmiddag. Fiskegratengen ble servert i panne, og smakte fortreffelig. Litt merkelig siden jeg for første gang har spist fiskegrateng uten makaroni. Smakte også på Hundholmens juleøl, det var skikkelig fyldig og smakfullt!
Fantastisk service toppet seg med fantastisk mat! Her får du mye mer enn det du bestiller både med hensyn til service og mat! Anbefales på det varmeste!
Spiste her med kolleger/venner ved jobbreise. Flotte lokaler, god stemning og super beliggenhet. Veldig god burger også! Bestilte mat på forhånd da vi var 17 personer til middag. Alle allergier ble tatt på alvor og alle fikk snacks før maten kom, også de med allergi. Hit kommer jeg igjen, neste gang forhåpentligvis med litt bedre tid 😁
Kom sent, måtte spise fra Pub Meny, no som hadde liten og ingen betydning! Saftig burger, antagelig en av de beste man har spist! Resten av selskapet spiste fiskesuppe, som var helt nydelig!